sluit
Gebruik code KORTING20 en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt morgen.

Rayci

Henri Dunantlaan 451, Apeldoorn

Ontdek de Veluwe op een e-chopper van Rayci

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Ontdek elektrisch e-chopper rijden met verschillende uitgestippelde routes over de Veluwe.

Over deze deal

 • Rijden op een elektrische scooter
 • Keuze uit de e-chopper of de sportieve M1 e-chopper
 • Voor 1, 2 of 3 uurtjes crossen
 • Stap op de Henri Dunantlaan 451 in Apeldoorn op je scooter en start één van de volgende routes:

 • Route van 1 uur
  • Stadstour Apeldoorn: o.a. langs Paleis het Loo, karakteristieke wijken van het Loo, Verzetstrijderspark met landgoed Marialust en centrum van Apeldoorn
  • Bosrijk Rondje Hoog Soeren: o.a. langs Sprengenbos, Heide dorp Hoog Soeren en de bossen nabij de Apenheul
 • Route van 2 of 3 uur
  • Groene Parels van Apeldoorn: o.a. Halte Asspel, Radio Kootwijk, Schaapskooi Hoog Buurlo en meerdere wildspot-plekken
  • Stad, Natuur en Vliegtuigen: o.a. langs vliegveld Teuge, Het Woudhuis, Mheenpark en het Apeldoorns kanaal

Vouchers worden niet terugbetaald na aankoop

Deal-Voorwaarden

Minimum leeftijd 16 jaar. Exclusief borg à € 100. Verplicht online reserveren op www.rayci.nl/reserveren/, o.v.v. Groupon. Een terugbetaling van de voucher na aankoop is niet mogelijk. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2023 op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Maximaal 10 personen per groep. Geen helm verplicht. Bijrijders onder de 16 jaar mogen gratis mee (totaal gewicht maximaal 200 kg samen). Voor de e-chopper moet je in het bezit zijn van een rijbewijs B of brommercertificaat en een minimum leeftijd te hebben van 16 jaar. Er is 1 volwassene toegestaan per e-chopper. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. De 14-dagen annuleringstermijn is niet van toepassing op geboekte vouchers. Reserveringen kunnen tot 48 uur vóór de afspraak gewijzigd of geannuleerd wirden. Er is géén restitutie meer mogelijk na deze annulering / wijzigingsperiode.

Over Rayci

Of je nu opzoek bent naar een origineel dagje uit of een nieuwe elektrische scooter, bij Rayci zijn ze specialist in elektrische scooters. Verken de Veluwe en ontdek de mooiste plekken op een elektrische scooter. Rayci heeft verschillende routes voor je uitgestippeld; deze volg je eenvoudig via Google Maps op je telefoon. Onderweg ben je vrij om van alles te beleven en bekijken. Of je nu samen of met een groep gaat: jou een plezierige dag bezorgen staat bij Rayci voorop.