Geen nieuwe meldingen

Teunisbloemplein 18 B, Den Haag

PADI-duikcursussen voor beginners bij Easy Diving in Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Kies voor “PADI Scuba Diver” of “PADI Open Water Diver” - je cursus is incl. digitaal lesmateriaal, logboek en gebruik van de duikuitrusting

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 149 voor de cursus “PADI Scuba Diver” (waarde € 299)
  • € 199 voor de cursus “PADI Open Water Diver” (waarde € 399)

Inbegrepen bij beide basiscursussen is digitaal lesmateriaal, een logboek en gebruik van de duikuitrusting. Voordat je begint aan de eerste lesavond moet je al enige voorkennis hebben. Dit bereid je thuis voor met het online lesmateriaal. Hierin wordt een groot deel van de theorie al behandeld. Tijdens de eerste lesavond duik je samen nog dieper in de theorie en wordt je kennis getoetst door middel van multiplechoicevragen.

Als de theorie er goed in zit, ga je meteen het zwembad in om de basis in de praktijk te brengen. De begeleiding bij de cursussen bestaat uit één instructeur per 4 deelnemers in het zwembad en één instructeur per 2 deelnemers in het water buiten. Easy Diving hecht veel waarde aan persoonlijke begeleiding.

PADI Scuba Diver

In deze cursus leer je de basisprincipes van het duiken en behaal je je allereerste duikbrevet. Je maakt voor het eerst kennis met het duiken en leert de bijkomende technieken kennen. De cursus bestaat uit 3 modules om thuis te leren, 1 theorie-avond met praktijkoefening in het zwembad en 1 duikmiddag op zaterdag (2 keer duiken) in het water buiten. Je duikt de diepte in tot maximaal 12 meter.

PADI Open Water Diver

Ook deze cursus is bedoeld voor beginners en kan voor jouw allereerste duikbrevet zorgen. Het verschil met PADI Scuba Diver is echter dat je dieper de theorie én het water in duikt. De cursus bestaat uit 5 modules om thuis te leren, 2 theorie-avonden met praktijkoefening in het zwembad, 1 theorie-examen en 4 keer duiken (2 keer op één zaterdagmiddag en 1 keer op één zondagmiddag) in het water buiten. Je duikt de diepte in tot maximaal 18 meter.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op cursusdagen. Bekijk de beschikbare startdata en tijden op: http://www.easydiving.nl/duik--cursusagenda.html.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief € 50 inschrijfkosten.
Reserveren: verplicht online via http://www.easydiving.nl/inschrijfformulier.html, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Voor deelname aan de cursussen moet je kunnen zwemmen, in goede gezondheid verkeren en minimaal 15 jaar oud zijn. De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Easy Diving

Easy Diving verzorgt al meer dan 20 jaar duikopleidingen voor beginners én ervaren duikers. Ze maken hiervoor gebruik van moderne duikmaterialen en lesmethodes en zijn constant bezig met vernieuwing en verbetering daarvan. Je kan er bijvoorbeeld ook een cursus Technisch Duiken of Grotduiken volgen. Persoonlijke aandacht voor leerlingen en plezier hebben in de duiksport staat bij de duikschool in Den Haag (Kijkduin) op nummer één.