Geen nieuwe meldingen

13 locaties

2-daagse GVB-/ Handicap54-cursus bij Easy Golf

Beperkte tijd beschikbaar!
100+ bekeken vandaag
Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Met de cursus behaal je je officiële NGF-baanpermissie waarmee je zelfstandig op alle Nederlandse golfbanen terecht kan.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Michel.d.J
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 12, 2020
Ik heb met veel plezier mijn GVB gehaald met deze Easy Golf golfcursus. Mijn complimenten voor Oscar de golfpro die ons in Utrecht les gaf. Alles was zeer goed verzorgd. De optionele theorieles maakte het weekend helemaal af. Ronald kon ons de basis spelregels en situaties in 2 uur krachtig uitleggen. Na dit weekend ben je helemaal klaargestoomd als golfer. Groeten, Michel de Jong
C
Charlotte
juni 5, 2020
Het was een hele leuke cursus. Ik kan deze GVB cursus van Easy Golf dan ook aan iedereen aanbevelen! 5 sterren van mij. Leuke docent, veel locaties en in 2 dagen haalde ik mijn GVB. Nu kan ik overal verder met golf! Echt super!!
J
Jaap
1 beoordelingen1 beoordelingen
mei 10, 2019
Helemaal goed. Perfect geregeld
F
FrederiekeHELPFUL REVIEWER
1 beoordelingen1 beoordelingen
februari 12, 2019
Geweldige cursus gehad van gedreven professionals op een schitterende locatie. We hebben veel gelachen en veel geleerd. Een absolute aanrader!!

Wat je krijgt

Kies uit 6 opties

 • € 29,99 voor 2-daagse GVB-/ Handicap54-cursus voor 1 persoon (waarde € 210)
 • € 59,95 voor 2-daagse GVB-/ Handicap54-cursus voor 2 personen (waarde € 420)
 • € 119,95 voor 2-daagse GVB-/ Handicap54-cursus voor 4 personen (waarde € 840)

In twee hele dagen volg je een golfcursus waarmee je je officiële NGF baanpermissie haalt. Easy Golf geeft je de garantie dat je je baanpermissie haalt. Daarmee krijg je zelfstandig toegang tot de Nederlandse Golfbanen en ben je klaar om je handicap te gaan halen. Tot je beschikking staat tijdens de cursus leenclubs en oefenballen, een 9-holes baanles of oefenronde en uitgebreide samenvattingen van de Golfregels.

Het theorie-examen maakt onderdeel uit van de cursus. Je ontvangt alles wat je nodig hebt om je zo goed mogelijk voor te bereiden, zoals een uitgebreide samenvatting van de Golfregels van Easy Golf en van de Nederlandse Golf Federatie, het officiële Regelboekje en je kan online oefenexamens maken met de werkelijke examenvragen. Na de cursus ontvang je gegarandeerd je Baanpermissie.

Dag 1

 • 09.30 uur Ontvangst bij de receptie van de golfschool
 • 10.00 uur Introductie golfprofessional en start cursus
 • 12.30 uur Lunch (op eigen kosten)
 • 14.30 uur Vervolg cursus
 • 16.30 uur Theorie-examen of naar keuze start theoriecursus (naar keuze 2 uur inclusief soep en broodjes voor € 35)

Dag 2

 • 09.30 uur Ontvangst
 • 10.00 uur Theorie-examen
 • 11.00 uur Vervolg cursus
 • 12.30 uur Lunch (op eigen kosten)
 • 13.00 uur Vervolg cursus
 • 14.00 uur Baanles
 • 16.30 uur Einde programma

Voorwaarden

Geldigheid: reserveer binnen 6 maanden vanaf het moment van aankoop. De 2-daagse cursus wordt gegeven op vrijdag en zaterdag of zaterdag en zondag.
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief theorie-examen à € 60. Exclusief NGF-registratie à € 79 geldig t/m het einde van het lopende kalenderjaar (daarna automatisch verlengd en maandelijks opzegbaar). Wanneer je na 1 oktober start met de cursus loopt je NGF-registratie pas aan het eind van het daaropvolgende kalenderjaar af.
Reserveren: verplicht online op https://www.ezgolf.nl/inschrijven/, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: geldig op 10 locaties in Nederland. Lunch op eigen kosten. Na de cursus ontvang je gegarandeerd baanpermissie. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Easy Golf

© Groupon

Je baanpermissie halen is 'easy' bij Easy Golf. Sla je slag op een van de 10 aangesloten golfclubs door heel Nederland waar je les krijgt van gediplomeerde professionals volgens de lesstandaard van de Nederlandse Golf Federatie en PGA Holland. Geen eigen golfset of geruite broek? De cursussen zijn laagdrempelig, geschikt voor iedereen en inclusief alle benodigdheden. Bekijk alle data en locaties op www.ezgolf.nl/reserveren.

Easy Golf

Sport, Golf, Sport of buitenactiviteit