Geen nieuwe meldingen

Eau de parfum Oscar de la Renta Velvet Noir 100 ml

EDP Oscar de la Renta Velvet Noir

In een Notendop

Gelanceerd in 2016, deze geur van Oscar de la Renta bevat tonen van zoete sinaasappel, violet, musk en Tunesische oranjebloesem.

Product-details

  • Topnoten: zoete sinaasappel, gember, jasmijn, Tunesische oranjebloesem
  • Hartnoten: violet, zoete roos, osmanthus
  • Basisnoten: musk, amber, oud (agarwood)
  • Type parfum: eau de parfum
  • Capaciteit: 100 ml

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.