Geen nieuwe meldingen

Eau de Toilette Cerruti Image 100 ml. voor mannen

EDT Cerruti Image 100 ml.

Beperkte tijd beschikbaar!
Kies optie

In een Notendop

Deze Cerruti Image EDT is een energieke, frisse en verfijnde geur voor de moderne man, verkrijgbaar in een fles van 100 ml.

Product-details

  • Het is een frisse en houtachtige geur voor mannen
  • Het bevat pruim, bananenblad, peer, peper, cipres, vijgenblad, jasmijn, guaiac hout, sandelhout, amber, patchouli, Tahitiaanse vetiver, musk en ceder

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.