Geen nieuwe meldingen

Eau de Toilette Laura Biagiotti Venezia 25 ml.

EDT Laura Biagiotti Venezia

Tot 28% korting.
€ 23,89
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze EDT Venezia 25 ml. van Laura Biagiotti bevat een heerlijk pruimenaroma, jasmijn in het hart en sensuele vanille in de basisnoten.

Product-details

  • Laura Biagiotti Venezia: In september 2011 presenteerde Laura Biagiotti de nieuwe moderne versie van deze elegante en geliefde geur
  • De nieuwe Venezia Eau de Parfum is een moderne versie van het origineel
  • Venezia Eau de Parfum is een romantische, oosterse geur met een karakteristieke persoonlijkheid

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.