Geen nieuwe meldingen

The Classic Forte-koffiemachine, 800 W

The Classic Forte-koffiemachine, 800 W

Tot 55% korting.
€ 89,90
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze koffiemachine met een vermogen van 800 W maakt het makkelijk om thuis heerlijke koffie te bereiden.

Product-details

  • Functies:   - Coffee Express   - Pauze   - Stop   - Stomen

Regelbare verdamper: gemaakt van roestvrij staal 304. Thermisch beschermd rubber om wrijving te voorkomen. Hiermee kan je een heerlijke en romige schuim maken voor koffie met melk en cappuccino of om water te verwarmen. Afneembaar en gemakkelijk schoon te maken

Coffee Express / Latte / Cappuccino: The Forte Classic-koffiemachine is uitgerust met een drukpomp van 5 bar en een vermogen van 800 W, waardoor een continue koffieafvoer van 90 graden mogelijk is, een stabiele druk die intensiveert de smaak en optimaliseert de aroma’s. 240 ml. watertank, hiermee kan koffie worden bereid voor 4/6 personen. Geniet van zijdezachte koffie, thuis of op kantoor, krijg een compacte en duurzame crème en de gewenste aroma.

Ontwerp: The Forte Classic-koffiemachine heeft een lekbak en een verwijderbare tank voor eenvoudige reiniging. Pitcher met spatwaterdichte deksel met raampje om het niveau op elk moment te regelen. Afneembaar en wasbaar roestvrijstalen filter.

  • Dubbele - viervoudige afneembare stalen arm
  • Roestvrijstalen
  • Vergrendelingssysteem om koffiedik te legen
  • Ook geschikt voor het verwarmen van water

  • Afmetingen verpakking: 31 x 25 x 25 cm

Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.