Geen nieuwe meldingen

EDS Sherpa fleecedeken

EDS-fleecedeken

150+ gekocht
Nog niet beschikbaar
Meer dan 80 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze fleecedeken van 100% microvezel is praktisch voor lange lente- en zomeravonden.

Product-details

  • Fleecedeken van het merk EDS
  • Materiaal: 100% microvezel (polyester)
  • Afmetingen: 150 x 200 cm of 200 x 240 cm
  • Wasbaar in de machine
  • Laten drogen
  • Voor lange herfst- en winteravonden
  • Beschikbare kleuren: zilver, groenblauw, zwart, rood, roze, goud, crème, koffie en aubergine

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 15.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.