Categorieën
Geen nieuwe meldingen

EDT "Amity" van het merk Salvatore Ferragamo 100 ml vrouwen geur

EDT "Amity" van het merk Salvatore Ferragamo 100 ml vrouwen geur

Kies optie
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze EDT “Amity” van het merk Salvatore Ferragamo 100 ml. heeft bloemige en fruitige noten om jezelf de hele dag een frisse geur te geven.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupoen EDT “Amity” van het merk Salvatore Ferragamo 100 ml. wordt verkocht door Il Girasole group S.R.L.

  • Capaciteit: 100 ml.
  • Topnoten: meloen, mandarijn
  • Hartnoten: jasmijn, witte perzik, lotus
  • Basisnoten: witte musk, cederhout

Deal-Voorwaarden

Kerstbezorging: bestellingen die tot 12/12/2021 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd.

Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper.


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 7 kalenderdagen. Voor levering vragen wij je mobiele telefoonnummer.
Je bestelling: De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Eccox van 04-10-2021.
Garantie: 24 maanden.
Meer info: Je product wordt geleverd door GRUPO UNIPREMIER SL. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: logistica@marketgroup.es. Geregistreerd adres:
Av. Pablo VI, 52
28223 Pozuelo de Alarcón Madrid
ES.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.