Geen nieuwe meldingen

Educatieve speeltafel voor kinderen met transportkoffer

Educatieve speeltafel

In een Notendop

Deze activiteitentafel is gemaakt van duurzame materialen en ondersteunt de ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden.

Product-details

  • Helpt de oog-handcoördinatie te verbeteren
  • Gemaakt van duurzame en niet-giftige materialen
  • Ondersteunt de ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden
  • Helpt kinderen om hun denken, kennis, waarneming, herkenning, abstractie, groepering, conceptontwikkeling en redeneervaardigheden te ontwikkelen
  • Wordt geleverd met een transportkoffer
  • Afmetingen: 30 x 29 cm
  • Aanbevolen leeftijd: 12 maanden en ouder

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.
Opgelet: Niet geschikt voor kinderen beneden 12 maanden.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.