Geen nieuwe meldingen

Eerste Nederlandse Voetbalschool

3 locaties

1 - 20 voetbaltrainingen voor 1 of 2 personen bij de Eerste Nederlandse Voetbalschool

Kies optie

In een Notendop

Jongens en meisjes tussen de 6-18 jaar trainen werken aan hun voetbalskills met professionele en gedreven trainers tijdens leuke trainingen.

Over deze deal

Kies uit 12 opties

 • € 7,50 voor 1 voetbalbaltraining voor 1 persoon (waarde € 15)
 • € 22 voor 3 voetbaltrainingen voor 1 persoon (waarde € 45)
 • € 36 voor 5 voetbaltrainingen voor 1 persoon (waarde € 75)
 • € 71 voor 10 voetbaltrainingen voor 1 persoon (waarde € 150)
 • € 104 voor 15 voetbaltrainingen voor 1 persoon (waarde € 225)
 • € 138 voor 20 voetbaltrainingen voor 1 persoon (waarde € 300)

 • € 15 voor 1 voetbaltraining voor 2 personen (waarde € 30)
 • € 44 voor 3 voetbaltrainingen voor 2 personen (waarde € 90)
 • € 72 voor 5 voetbaltrainingen voor 2 personen (waarde € 150)
 • € 142 voor 10 voetbaltrainingen voor 2 personen (waarde € 300)
 • € 208 voor 15 voetbaltrainingen voor 2 personen (waarde € 450)
 • € 276 voor 20 voetbaltrainingen voor 2 personen (waarde € 600)

De Eerste Nederlandse Voetbalschool organiseert professionele trainingen voor jongens en meisjes tussen de 6 jaar en 18 jaar. Die trainingen zijn een aanvulling op de reguliere voetbaltrainingen bij clubs en zijn erop gericht dat spelers/speelsters zichzelf individueel verbeteren en zeker ook dat ze het plezier van het kunnen voetballen ervaren. De trainingen van de Eerste Nederlandse Voetbalschool beginnen met een nulmeting en eindigen met een test zodat de vooruitgang van het kind kan worden gemeten.

Deze trainingen vinden plaats op vrijdagavond en zondagochtend in Etten-Leur en Breda. Tijdens de trainingen door gediplomeerde trainers wordt er getraind door middel van een trainingsprogramma met thema’s dat alle groepen doorlopen, alleen in een ander tempo.

Na een warming-up werken de spelers/speelsters aan hun snelheid en wendbaarheid, stabiliteitsvormen, pass, trapvorm, technische vorm, trapvorm en schotkracht doen ze een partijspel en een eindspel, bijvoorbeeld sjeu de voetbal, hooghouden en latje schieten.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op vrijdagavond en zondagochtend
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via info@voetbalschool.net.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Vanaf 5 trainingen is een tenue verplicht á € 25. Leeftijd van 6 t/m 18 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Eerste Nederlandse Voetbalschool

Bij de Eerste Nederlandse Voetbalschool staat de ontwikkeling van voetballers, voetbalsters, trainers en trainsters altijd centraal staan. In een professionele omgeving met professionele hoofdtrainers en assistent-trainers, originele en uitdagende oefenvormen, op en top verzorgde materialen en een veilige omgeving worden de spelers(sters) en trainers(sters) in staat gesteld om zich te ontwikkelen op het gebied van de thema’s die belangrijk zijn bij 'The Beautiful Game'.

De Eerste Nederlandse Voetbalschool heeft in de loop van de jaren zelf een aantal grote evenementen georganiseerd en heeft bovendien bijgedragen aan een aantal grote evenementen, zoals het WK Snickers in Frankrijk, voetbalkampen in Nederland en het buitenland en demonstratietrainingen in Ghana, Zuid Afrika en Canada.

De Eerste Nederlandse Voetbalschool staat voor de volgende kernwaarden: professioneel, deskundig, betrouwbaar, vernieuwend, veilige leeromgeving creëren en ambitieus. En de Eerste Nederlandse Voetbalschool heeft als missie een professionele voetbalschool te zijn, waarbij alle randzaken goed zijn geregeld en waarbij spelers en speelsters zich op een goede manier kunnen ontwikkelen.