Geen nieuwe meldingen

2, 4, 6 of 8 eetkamerstoelen Amber

Set 2, 4 of 6 stoelen Amber

Resterende tijd beperkt!
€ 179,99

In een Notendop

Elegante Amber-eetkamerstoelen met een roestvrijstalen frame voor een modernere uitstraling.

Product-details

Comfortabele stoel, past goed in een modern en elegant interieur.

De gestoffeerde rugleuning geeft de stoel een landelijk karakter. De stof is langs de randen omzoomd met knopen. De poten zijn gemaakt van hout en de zitting is fluweel.

  • Breedte: 56 cm
  • Diepte: 60 cm
  • Hoogte: 100 cm
  • Zithoogte: 51 cm
  • Zitdiepte: 48 cm
  • Hoogte van de armleuning: 53 cm

De vervoerder neemt mogelijk telefonisch contact met je op voor de bezorging: zorg ervoor dat het telefoonnummer in je Groupon-account up-to-date is.

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 12.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.