Geen nieuwe meldingen

2, 4, 6 of 8 eetkamerstoelen Amber

Set 2, 4 of 6 stoelen Amber

Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Elegante Amber-eetkamerstoelen met een roestvrijstalen frame voor een modernere uitstraling.

Product-details

Comfortabele stoel, past goed in een modern en elegant interieur.

De gestoffeerde rugleuning geeft de stoel een landelijk karakter. De stof is langs de randen omzoomd met knopen. De poten zijn gemaakt van hout en de zitting is fluweel.

  • Breedte: 56 cm
  • Diepte: 60 cm
  • Hoogte: 100 cm
  • Zithoogte: 51 cm
  • Zitdiepte: 48 cm
  • Hoogte van de armleuning: 53 cm

De vervoerder neemt mogelijk telefonisch contact met je op voor de bezorging: zorg ervoor dat het telefoonnummer in je Groupon-account up-to-date is.

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.