Tomasucci eetkamertafel 'Amon', inclusief verzending

Tomasucci eetkamertafel 'Amon'

Kies optie
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze eetkamertafel van massief acaciahout is met de hand gemaakt in India en kan gebruikt worden in meerdere interieurstijlen.

Product-details

Zorg dat je adres en mobiele telefoonnummer op de betaalpagina up-to-date zijn.

Deze deal van Groupon wordt verkocht door F Lli Tomasucci Srl

  • Model: Amon 4297
  • Materiaal blad: massief acaciahout
  • Dikte blad: 4 cm
  • Materiaal frame: mat zwart gelakt staal
  • Handgemaakt in India
  • Afmetingen: 195 x 100 x 75 cm (L x B x H)

Massief hout heeft morfologische kenmerken die verkeerd kunnen worden geïnterpreteerd als gebreken. In werkelijkheid zijn dit kwaliteiten die het onderscheiden als een uniek en kostbaar materiaal, waardoor het zich onderscheidt van materialen van mindere waarde. Knopen, scheurtjes en kleine verschillen in tinten zijn bijvoorbeeld elementen die de massief houten producten onderscheiden en hun authenticiteit bevestigen

De vervoerder neemt mogelijk telefonisch contact met je op voor de bezorging: zorg ervoor dat het telefoonnummer in je Groupon-account up-to-date is.

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen. Voor levering vragen wij je mobiele telefoonnummer.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Tomasucci van 2-11-2021.
Meer info: Producten verkocht door F Lli Tomasucci Srl. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: ufficiotecnico@tomasucci.com. Geregistreerd adres:
Via Brigata Garibaldi 25
61122 Pesaro
PU IT.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.