sluit
Gebruik code UITJE25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Eighty-Four

Oranje-Vrijstaatkade 25, Amsterdam

XL borrelplank voor 3 tot 4 personen bij Grand Café Eighty-Four in Amsterdam-Oost

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code UITJE25. Ends 7-10.
Code toepassen
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze (borrel)plankhouding doe je met gemak door enkel aan te schuiven in dit café en te smullen van een verscheidenheid aan vlees en hapjes.

Over deze deal

  • XL borrelplank
  • Geschikt voor 3 tot 4 personen
  • Selectie van verschillende soorten vleeswaren, vis en kaas
  • Wordt geserveerd met crackertjes, brood, nootjes en druiven
  • Geldig t/m eind november 2022

Deal-Voorwaarden

Exclusief drankjes. Niet geldig op feestdagen. Boek minimaal 24 uur van tevoren via de Groupon Bookingtool op reserveren.groupon.nl. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Te gebruiken van woensdag t/m zondag tussen 12.00-21.00 uur. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 30/11/2022. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau.

Over Eighty-Four

"Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens" alleen maken ze het je bij Grand Café Eighty Four je wel verleidelijk om de deur uit te gaan. Geniet van speciaal bieren en gerechten in een gezellige huiskamersfeer in het café, of beland met je collega's voor een borrel op het ruime terras aan het water. Het café is gelegen aan de zonnige kade van Oostpoort, in Amsterdam-Oost en is goed bereikbaar. In dit restaurant kun je terecht voor een bierproeverij, borrel, diner, vrijmibo, evenement, vergadering, teamuitje en noem het maar op. De ruimte is ingericht met 6 schermen, een geluidsinstallatie en draadloze microfoons waardoor het ook perfect kan zijn voor een vergadering of een avondje voetbal kijken met je vrienden. Het menu staat vol met klassieke favorieten, zoals borrelplanken, kroketten, zalm, carpaccio salades en burgers die door het vriendelijke personeel worden voorgeschoteld.