Geen nieuwe meldingen

eismann: waardebonnen van € 25 of € 50 voor het hele assortiment

Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop

Bestel diepgevroren en verse producten die bij je thuis worden bezorgd en bespaar jezelf de moeite van boodschappen doen en koken.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Waardebon van € 25 of € 50 voor het hele assortiment van eismann
  • Waardebon van € 25 geldig bij een minimale besteding van € 30
  • Waardebon van € 50 geldig bij een minimale besteding van € 50
  • Bestel diepvriesproducten en vers lekkers uit de online catalogus

  • Plan een afspraak met de “eismann” die je bestelling aan huis levert
  • Binnen 3 weken krijg je je producten thuisbezorgd
  • De eismann heeft altijd extra producten mee in zijn diepvrieswagen, deze kan je ter plekke aankopen
  • Wissel je waardebon in vóór 29 maart 2020

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 januari t/m 29 maart 2020.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Per huishouden 2 groupons.
Minimale bestelwaarde: geldig bij een minimale besteding van € 30 of € 50, afhankelijk van de gekozen optie.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 29 maart 2020. Bestellen doe je op https://shop.eismann.nl/ met gebruik van je groupon-code. Na het plaatsen van je bestelling is annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: de eismann rijdt elke 3 weken een route bij je in de buurt, waarop je met een afspraak wordt ingepland. Het bedrag moet je in één keer uitgeven. Mocht je meer dan de waarde van de bon bestellen reken je het restbedrag bij eismann af. In het geval van een onvolledige levering worden de producten nageleverd. Als de betreffende producten niet meer leverbaar zijn kan je kiezen voor een alternatief product. Alleen geldig voor nieuwe klanten en/of wanneer er nog niet eerder gekocht is. Niet geldig voor levering op de Waddeneilanden. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over eismann

In het kort: bij eismann bestel je diepgevroren producten die bij je thuis worden bezorgd. Door een - zoals ze het zelf noemen - echte "eismann" die je om de 3 weken met een bezoek én volle vrachtwagen vereert. In de online catalogus shop je groenten, fruit, vlees, vis en zeevruchten, gevogelte, aardappelen en bijgerechten, soepen, gebak, taarten en brood, snacks, ijs, en nog veel meer. Van losse producten tot kant-en-klaar-gerechten waar je mooi je vriezer mee kan vullen. Naast diepvriesproducten haal je hier ook niet-diepgevroren producten die je gelijk kan serveren. Duurzaamheid staat bovendien voorop bij eismann: bij de groenten en vruchten wordt een minimum aan bestrijdingsmiddelen gebruikt en ook kan je precies zien waar je stukje vlees vandaan komt. Daarnaast worden er geen kunstmatige kleurstoffen en bespoten of genetisch gemodificeerde ingrediënten gebruikt. Ook wordt er zo min mogelijk gebruik gemaakt van palmolie. Dus wil je op een eenvoudige manier prettige gerechten op tafel kunnen zetten, dan bestel je eenvoudig bij eismann de producten die je wil.