sluit
V-Day

Zayn El Amier

Goeverneurlaan 641, Den Haag

Arabische high tea voor 2-4 personen bij Zayn El Amier in Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Smul twee uur lang prinsheerlijk van falafel, hummus, salade en Arabische koekjes en broodjes en drink daarbij zoveel thee als je op kan.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
december 15, 2022
De hapjes waren ruim, goede smaak Ze zaten nog in verbouwing daardoor kwam wat langzaam op gang en iets onrustig. Ze gingen meteen vriendelijk in op onze verzoeken. Verder is het ook een winkel waar mensen komen kopen
A
Assya
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 28, 2022
.
F
Fiona
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 13, 2022
Heel lekker eten, en je krijgt ook echt veel. Zeker een aanrader. Erg vriendelijke mensen ook.
W
Wendy
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
augustus 6, 2022
Ontzettend vriendelijke mensen. We waren een uur eerder dan was gereserveerd maar dat was geen probleem. Lekker en ruim voldoende eten! Koekjes, baklava, falafel en Turkse broodjes. Ook Arabische thee en koffie werd regelmatig aangeboden.
T
tjietrawatie
23 beoordelingen14 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 9, 2022
Goede service en zeker voor herhaling vatbaar
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Net als een fata morgana lijkt een Arabische high tea een luchtspiegeling van een overvloed aan eten en drinken in een droge woestijn, maar gelukkig blijft het gewoon op dezelfde plek als je dichterbij komt. Beleef een droom aan Arabische hapjes en les je dorst met onbeperkt thee tijdens een high tea bij Zayn El Amier.

Kies uit 3 opties

  • € 17,50 voor een Arabische high tea voor 2 personen (waarde € 45)
  • € 26,50 voor een Arabische high tea voor 3 personen (waarde € 67,50)
  • € 34,50 voor een Arabische high tea voor 4 personen (waarde € 90)

Tijdens deze high tea heb je twee uur de tijd om diverse zoete en hartige Arabische hapjes te versmaden. Er komen eigengemaakte Arabische koekjes, falafel, hummus, salade en Arabische broodjes uit de oven met verschillende smaken op tafel. Al dat eten maakt dorstig, dus daarbij krijg je onbeperkt normale of Arabische thee om je dag goed gelaafd voort te zetten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl. Zonder reservering kun je geen gebruik maken van je voucher..
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: de high tea duurt maximaal 2 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Zayn El Amier

Aan de levendige Goeverneurlaan in Den Haag Laakkwartier, op 7 minuten lopen van Park den Burgh, vind je Zayn El Amier. De naam van deze patisserie en tearoom ("de prins") geeft je een kekke indicatie van hoe je er behandeld wordt: koninklijk, met allerhande authentieke zoetigheid uit het Midden-Oosten. Ook voor ontbijt, lunch, een uitgebreide high tea en Arabische ovengerechten ben je hier aan het vorstelijke adres. Iets te vieren? Zayn El Amier verzorgt ook Arabische catering.