Geen nieuwe meldingen

El Mamma Steakhouse

2 locaties

Driegangenmenu voor 2, 4 of 6 personen bij El Mamma Steakhouse

Kies optie

In een Notendop

Een soepje, hoofdgerecht en een dessert in een van de twee filialen van Steakhouse El Mamma

Over deze deal

Drie is een magisch getal. Je hebt de heilige drievuldigheid, het is terug te vinden in elk sprookje en het bepaalt het aantal delen van de beste filmreeksen. Wat je ook vaak per 3 aantreft is een gangenmenu, zoals het driegangenmenu dat Steakhouse El Mamm op je bord tovert.

Kies uit de volgende opties


  • € 19,99 voor een driegangenmenu voor 2 personen (waarde € 54)
  • € 39,99 voor een driegangenmenu voor 4 personen (waarde € 108)
  • € 59,99 voor een driegangenmenu voor 6 personen (waarde € 162)

Na binnenkomst in een van de twee filialen van El Mamma krijg je om te beginnen de keuze tussen groentensoep, kippensoep of tomatensoep. Heb je die avond zin in vlees, vis of wil je graag vegetarisch eten? Je hebt de optie om een sappige ribeye steak, een zachte zalmfilet of een vegetarische schotel te verorberen. Al deze gerechten worden geserveerd met een salade en portie frieten. Je dessert mag je vrij van de kaart kiezen. Je kan in de buurt parkeren en ook het openbaar vervoer is niet ver weg.

El Mamma Steakhouse


El Mamma bestaat sinds 1993. Bij dit Egyptische steakhouse hebben ze steaks, spareribs en traditioneel Egyptische gerechten. Maar behalve genieten van goed gegrild vlees kan je hier ook feesten. Als je wat te vieren hebt, kan je hier je feest, bruiloft en partij regelen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 070 393 5023 (vestiging Steenvoordelaan) óf 070 319 4968 (vestiging Steenlaan), o.v.v. Groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over El Mamma Steakhouse