Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Elektrische onkruidbrander 2-in-1

Elektrische onkruidbrander 2-in-1

€ 69,95
Uitverkocht

In een Notendop

Door de onkruidbrander slechts 5 seconden boven het onkruid te houden barsten de cellen in de plant, waardoor deze afsterft.

Product-details

  • Vermogen: 2.000 W
  • Aansluitspanning: 230/50 V/Hz
  • Ontsteking: elektrisch
  • Afmetingen: 95 x 10 x 13 cm (L x B x H)

Deal-Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn afkomstig van mensen die dit product hebben gekocht.
J
Jtop reviewer
7 beoordelingen6 beoordelingen
september 21, 2020
werkt goed maar duurt lang voordat alles verbrandt is