Geen nieuwe meldingen
Tot 44% korting.
Kies optie

In een Notendop

Dompel jezelf onder in weldaad met toegang tot 25 verschillende sauna’s en 19 verschillende zwembaden en ervaar een beleving naar keuze.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Er bestaan plekken op de wereld waar de letter ‘W’ overduidelijk domineert: een ondubbelzinnig geval van waardevolle weldaad, warmtebronnen en waterballetten. Wellnessresort Elysium is zo’n oord, waar je je weelderig wentelt in warmte.

Kies uit twee opties

  • € 23,99 voor dagentree + Rasul-ritueel of Ceylon-beleving - geldig op di/wo/do (waarde € 43,28)
  • € 29,99 voor dagentree + Rasul-ritueel of Ceylon-beleving - geldig op ma/vr/za/zo (waarde € 46,95)

Plons in het zoutwaterbad in de buitenlucht, bubbel in de jacuzzi of word weer zen in het spirituele bad: ontspannen kan hier op vele manieren. Je hebt dagentree tot het hele complex, dus alle keuze om op jouw manier te relaxen. Goed om te weten: iedere maandag en de laatste donderdag van de maand is het badkledingdag en dan is badkleding verplicht. Bekijk hieronder de verschillende belevingen en voeg er eentje toe aan je toch al ontspannen dag.

Rasul-ritueel
In dit ongeveer 25 minuten durende Ottomaanse badritueel wordt er gebruik gemaakt van een pakking vol mineralen, om zo je huid grondig te reinigen. De pakking breng je zelf aan in een ruimte met licht- en geluidseffecten.

Ceylon-beleving Deze beleving vindt plaats in een boeddhistische grottempel. Onderdeel van de beleving is een klank- en wierrooksessie, een warme douche, een Ceylon-scrub, een scrubmassage en een haarmasker met hoofdmassage. De groepssessie duurt ongeveer 45 minuten.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2019 op dinsdag t/m donderdag of maandag en vrijdag t/m zondag (inc. badkledingdagen), afhankelijk van de gekozen optie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht online via www.elysium.nl/verzilveren met gebruik van je groupon-codes. Per mail ontvang je een bevestiging, zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Toegang is vanaf 18 jaar. Bij twijfel mag Elysium om een legitimatiebewijs vragen. Inclusief Rasul-ritueel OF Ceylon-beleving. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Elysium

Op 16 autominuten van Rotterdam vind je wellnessresort Elysium. Met meer dan 25 verschillende sauna’s en wel negentien binnen- en buitenzwembaden is Elysium in Bleiswijk een wellnesswereld op zich. Waan je in Arabische sferen in de Turkse Hamam of de Marrakech-sauna of ga voor een meer noordelijk gevoel in de Finse blokhutsauna. Om je wellnessdag af te maken trakteer je jezelf op een beautybehandeling of massage. Trek gekregen? In de drie restaurants is er genoeg keuze aan o.a. kleine hapjes, fijne drankjes en stevige lunch.

Elysium

Spa, Dayspa
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.