Geen nieuwe meldingen

Kooilaan 1, Bleiswijk

Wellnessresort Elysium: dagentree, naar keuze incl. koffie/thee en lekkernij of Ceylon-beleving in Bleiswijk

60+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Dompel jezelf onder in weldaad, met toegang tot sauna’s en zwembaden met naar keuze een Ceylon-beleving of koffie/thee en een lekkernij.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

  • Dagentree Wellnessresort Elysium
  • Naar keuze incl. koffie/thee en lekkernij of incl. Ceylon-beleving
  • Langskomen uiterlijk 8 maart 2020
  • Wat kan je verwachten bij een Ceylon-beleving?
    De beleving vindt plaats in een boeddhistische grottempel. Onderdeel van de beleving is een klank- en wierrooksessie, een warme douche, een Ceylon-scrub, een scrubmassage en een haarmasker met hoofdmassage. Tijdsduur: 45 minuten.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 8 maart 2020 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht online o.b.v. beschikbaarheid via www.elysium.nl/verzilveren. Klik op "E-ticket verzilveren" en vul je grouponcode in. Na afronding ontvang je per e-mail een bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Voor dit e-ticket geldt een beperkte beschikbaarheid. Wacht dus niet te lang met reserveren. Het kan voorkomen dat er op de door jouw gewenste datum geen beschikbaarheid is voor dit specifieke e-ticket.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: toegang is vanaf 18 jaar. Bij twijfel mag Elysium om een legitimatiebewijs vragen. Iedere maandag tot 17.00 uur en iedere laatste donderdag van de maand tot 17.00 uur is het badkledingdag. Vanaf 1 maart 2020 zijn de badkledingdagen weer tot 23.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Elysium

Op 16 autominuten van Rotterdam vind je wellnessresort Elysium. Met meer dan 25 verschillende sauna’s en wel negentien binnen- en buitenzwembaden is Elysium in Bleiswijk een wellnesswereld op zich. Waan je in Arabische sferen in de Turkse Hamam of de Marrakech-sauna of ga voor een meer noordelijk gevoel in de Finse blokhutsauna. Om je wellnessdag af te maken trakteer je jezelf op een beautybehandeling of massage. Trek gekregen? In de drie restaurants is er genoeg keuze aan o.a. kleine hapjes, fijne drankjes en stevige lunch.

Elysium

Spa, Dayspa