Geen nieuwe meldingen

Uiterwaardenstraat 218, Amsterdam

Herstel je huid met 1, 3 of 5 microdermabrasie-behandelingen bij Emotion Beauty

Kies optie

In een Notendop

Verbeter de kwaliteit van je huid en zorg voor een fris en jong gevoel dankzij een intensieve peeling van je gezicht.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Zet alle klokken in de omgeving structureel achteruit en vier elk jaar dat je wéér 25 wordt. Het proces van ouder worden is interessant, alleen gaat het zo in je huid zitten, hè? Erase maanden en jaren met de huidverjongende microdermabrasie-behandelingen bij Emotion Beauty.

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1 microdermabrasie-behandeling (waarde € 85)
  • € 79,99 voor 3 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 225)
  • € 109,99 voor 5 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 425)

Microdermabrasie

Een microdermabrasie-behandeling kan helpen tegen beschadigde en ongezonde huid. Het is een hulpmiddel om je huid frisser, gladder en zachter te maken en te ontdoen van fijne rimpels, mee-eters, acne, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen. De behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast.

De behandeling

Voor de behandeling wordt je gezicht intensief gereinigd en ontvet. Daarna gaat de specialist met het apparaat aan de slag. Het lijkt op een grote pen. Deze geeft een gecontroleerde stroom van aluminiumkristallen in een soort ‘gesloten systeem’. Wanneer het handvat op je huid geplaatst wordt, komen de kristallen in beweging en worden dode huidcellen verwijderd. Na een desinfecterende face wash krijg je een verkoelende spray op waterbasis met mineralen en een speciaal biomasker om je huid rust te geven, te herstellen en de collageen-aanmaak te stimuleren. Tot slot wordt je gezicht ingesmeerd met een beschermende crème.

De eerste twee weken na de behandeling moet je voorzichtig zijn in de zon en zonnebrand met minimaal factor 30 gebruiken. Je mag na de behandeling ook twee dagen geen make-up dragen (op lippen en ogen na).

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0610 157 198 of per mail via info@emotionbeauty.nl, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor vrouwen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Emotion Beauty

Bij Emotion Beauty in Badhoevedorp kan je je gezicht en lichaam laten ontharen, een behandeling ondergaan voor couperose en acne, maar je kan hier ook jouw wimpers en wenkbrauwen laten verven. Deze salon is van alle markten thuis, kan je wel zeggen.