Geen nieuwe meldingen

Nieuwe Binnenweg 225 A, Rotterdam

1 of 3 hydrodermabrasie-gezichtsbehandelingen bij Empire Beauty Lounge in hartje Rotterdam

Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Hydrodermabrasie is een gezichtsbehandeling die lijkt op microdermabrasie, maar dan zonder gebruik van kristallen of schuurkopjes.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
C
CherylTOP REVIEWER
11 beoordelingen7 beoordelingen
4 dagen geleden
Heel goed
H
HildaTOP REVIEWER
58 beoordelingen14 beoordelingen
maart 15, 2021
TOP
R
Renate
3 beoordelingen3 beoordelingen
maart 7, 2021
Vriendelijk, beleefd, werken netjes. Kom graag vaker terug.
L
Lindi
4 beoordelingen4 beoordelingen
maart 3, 2021
Behandeling startte te laat terwijl ik duidelijk had benoemd dat ik moest werken in de app Personeel praatte soms geen Nederlands Personeels was soms met andere dingen bezig ipv behandeling. Taak verdeling was onduidelijk Personeelslid had een kind bij zich wat steeds aan het huilen was, dat was verre van ontspannend. Eerste keer wel echt tevreden, dit keer absoluut niet.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 12, 2020
Prima
M
Marianne
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 12, 2020
Service was erg goed en vriendelijk!
H
HaroldTOP REVIEWER
35 beoordelingen24 beoordelingen
december 8, 2020
Een en al goed. Ze zijn professioneel, en de service is optimaal. Een nette zaak en de behandeling zelf was uitstekend.
E
Enock
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 27, 2020
Goeie service !
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

  • 1 of 3 hydrodermabrasie-behandelingen
  • Gezichtsbehandeling voor een strakkere, stralendere en jongere huid
  • De bloedsomloop wordt gestimuleerd om productie van collageen en elastine te bevorderen
  • Doel is de huid te hydrateren, reinigen en revitaliseren

Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie is een gezichtsbehandeling die lijkt op microdermabrasie, maar dan zonder gebruik van kristallen of schuurkopjes. In plaats daarvan worden kunststof kopjes gebruikt om een ​​onder druk staande oplossing op de huid te schieten. Door de hoge snelheid van deze procedure ontstaat een vacuüm-effect, waardoor dode huidcellen verwijderd worden. Doel van de behandeling is hydrateren, reinigen en revitaliseren van de huid. Ook wordt de bloedsomloop gestimuleerd, wat de productie van collageen en elastine bevordert. Dit kan resulteren in een strakkere, stralendere en jongere huid.

Wat je moet weten

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 0622 279 726. Vanaf het moment van aankoop 4 maanden geldig op maandag t/m vrijdag. Na de eerste behandeling heb je nog 6 maanden de tijd om de overige behandelingen op te maken. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Empire Beauty Lounge

Centraal gelegen op de Rotterdamse Nieuwe Binnenweg vind je de Empire Beauty Lounge. Je kan hier terecht voor gezichtsbehandelingen, harsen, wimper- en wenkbrauw upgrades, massages, manicures en pedicures. Dankzij de relaxte ligging van deze beauty lounge is een behandeling prima te combineren met een dagje shoppen. Mede hierdoor komen klanten van binnen en buiten de havenstad op deze populaire salon af.