Geen nieuwe meldingen

Enchanté Massage Therapies

Lomi Lomi-massage of Hotstone-massage bij Enchanté in Leiden

Tot 70% korting.
Kies optie
NieuwMaak nu een afspraak of later.

In een Notendop

Geef je over aan de deskundige handen van deze Leidse massagesalon.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1x een Lomi Lomi-massage of Hotstone-massage (waarde € 60)
  • € 54,99 voor 3x een Lomi Lomi-massage of Hotstone-massage (waarde € 180)
  • € 89,99 voor 5x een Lomi Lomi-massage of Hotstone-massage (waarde € 300)

Lomi Lomi

Dit is een traditionele Hawaiiaanse massage en staat ook wel bekend als de ‘Liefdevolle handen’. Die bijnaam geeft de massage goed weer - de massage werkt zacht en diep in de spieren met continue, vloeiende bewegingen, waardoor de ontvanger kan ontspannen en kan toegeven aan de verzorgende aanraking.

Hotstone

Tijdens een Hotstone-massage worden gladde, vlakke verwarmde stenen op specifieke delen van het lichaam geplaatst. Die stenen zijn gemaakt van basalt, een vulkanisch gesteente dat warmte vasthoudt. Tijdens de massage heb je een dun laken over je lichaam waarop de stenen worden geplaatst. Zowel de hitte van de stenen als de druk kunnen zorgen voor een ontspannend en rustgevend gevoel voor het lichaam.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Let op: alleen geldig voor vrouwen; duo-massages zijn niet mogelijk.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag en zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren voor je eerste afspraak via reserveren.groupon.nl. Eventuele vervolgafspraken maak je bij je eerste bezoek.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Deal uitsluitend voor vrouwen. De deal is persoonsgebonden, het delen van de optie met meerdere behandelingen is dus niet mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Enchanté Massage Therapies

Eigenaresse Marta van massagesalon Enchanté in Leiden heeft zich gespecialiseerd in het masseren van vrouwen. Samen met haar team verwelkomt ze dames die op zoek zijn naar ontspanning of verlichting van specifieke klachten. Voor o.a. litteken-, zwangerschaps, anti-cellulitus-, cryotherapie- en gezichtsmassages zit (of lig) je bij de uit Polen afkomstige Marta en co. goed. Persoonlijke aandacht en comfort zijn twee belangrijke waardes die het algehele team nastreeft. Dit zal je al merken vanaf het moment van binnenkomst. Iedereen is open en vriendelijk én behulpzaam als je advies zou willen hebben, misschien twijfel je wel tussen twee of drie massages. En mocht je het je al de hele alinea afvragen, enchanté betekent aangenaam. Als in aangenaam je te ontmoeten. De massages zijn overigens veel meer dan aangenaam, maar daar kom je vanzelf wel achter.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.