Geen nieuwe meldingen

De Run 5101A, Veldhoven

Ontspan met voetreflex-massages van 60 minuten bij EnergiekerZijn in Veldhoven

Kies optie

In een Notendop

Deze massages worden ingezet ter verlichting van stress en spanning, verbetering van de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Deze massages worden ingezet ter verlichting van stress en spanning, verbetering van de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen, zodat giftige stoffen zich niet gaan ophopen in het lichaam.

Kies uit 3 opties

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren via e-mail op energiekerzijn@gmail.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over EnergiekerZijn

In de gezondheidspraktijk EnergiekerZijn aan De Run in Veldhoven (bij Eindhoven) kan je terecht om je gezondheid op peil te laten brengen en weer goed in je vel te zitten. Denk aan behandelingen tegen stress, burn-outs, hormonale klachten, hoofdpijn, vermoeidheid en slaapstoornissen. Maar ook aan het aanpakken van problemen met je huid, nek, rug, spieren, gewrichten, luchtwegen en spijsvertering. Behandelmethoden van EnergiekerZijn zijn onder andere: voetreflexzonetherapie, orthomoleculaire therapie en persoonlijk advies over voeding en leefstijl.