Geen nieuwe meldingen

Enjoy Trendy Care

Wimperlifting, naar keuze met wimpers verven en wenkbrauwen epileren en verven bij Enjoy Trendy Care in Barneveld

Resterende tijd beperkt!
Tot 54% korting.
70+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Geef je wimpers een lift, wellicht een likje verf en ze zijn weer klaar om de weg op te gaan - oh, en vergeet je wenkbrauwen niet.

Wat je krijgt

Geef je wimpers een lift, wellicht een likje verf en ze zijn weer klaar om de weg op te gaan - oh, en vergeet je wenkbrauwen niet mee te nemen.

Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor wimperlifting (waarde € 50)
  • € 29,99 voor wimperlifting + wimpers verven (waarde € 62,50)
  • € 34,99 voor wimperlifting + wimpers verven + wenkbrauwen verven en epileren (waarde € 77,50)

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). De salon is van 22 december 2018 t/m 17 januari 2019 gesloten.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren telefonisch op 0615 280 205 of via e-mail op info@enjoytrendycare.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Enjoy Trendy Care

Wie van binnen goed in z'n vel zit, straalt dat ook naar buiten uit. De professionals van Enjoy Trendy Care in Barneveld Rootselaar-West doen hun best om jou tijdens hun behandelingen van top tot teen onder te dompelen in ontspanning en relaxatie om - net als de sfeervolle salon - naar buiten toe rust uit te stralen. En beauty natuurlijk. Je enjoyt er o.a. gezichtsbehandelingen, harsen, make-up, wimperextensions, manicures en voetverzorging.

Enjoy Trendy Care

Wenkbrauw & wimper, Wimperextension, Salon
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.