sluit
Gebruik code UITJES20 en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Ballorig

21 locaties

Indoorspeelparadijs Ballorig: entreeticket voor één van de 21 deelnemende vestigingen

Kies optie

In een Notendop

Spring, klim, klauter, kruip en speel er op los, bijvoorbeeld in de indoorspeeltuin in Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Groningen of Utrecht.

Over deze deal

  • Entree voor een van de 21 deelnemende Ballorig-locaties
  • Ouders (en kids onder 1 jaar) mogen gratis mee
  • Ga op ontdekkingstocht vóór 30 september 2020
  • De inrichting van dit indoorspeelparadijs is op elke locatie net even wat anders
  • Maar denk aan activiteiten als: kunstjes doen op de trampoline, waden door de ballenbak, klauteren in een van de klimtoestellen en in volle vaart van de glijbaan roetsjen
  • Let op: dealoptie 1 is alleen geldig voor peuters (1-4 jaar)

Openingstijden per deelnemende vestiging:

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2020 (m.u.v. schoolvakanties). De peuter-tickets zijn geldig van maandag t/m vrijdag en de kinder-tickets op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, toon je afgedrukte groupon bij aankomst.
Meer info: alleen geldig bij de locaties Amsterdam Arena, Alphen ad Rijn, Arnhem, Assen, Beverwijk, Den Bosch, Drachten, Den Helder, Enschede, Emmen, Groningen, Heerenveen, Hoorn, Houten, Nieuw Bergen, Stadskanaal, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Zaandam en Zutphen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Let op: peuters (1-4 jaar) moeten voor 12.00 uur binnen zijn. Op vertoon van je groupon krijg je bij je bezoek ook 10% korting op: koffie, kan limonade en kids-menu (friet, snack en drankje).
Let op: kinderen moeten te allen tijde onder begeleiding van een volwassene zijn. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Op vertoon van je groupon krijg je bij je bezoek 10% korting op: koffie, kan limonade en kids-menu (friet, snack en drankje).

Over Ballorig

Bij Ballorig hebben ze begrepen wat spelen is. Al sinds 1996 kan je hier klimmen, klauteren, glijden en springen in de grote overdekte speeltuinen. Een prettig uitje voor als het weer eens tegen zit, het vakantie is, je een kinderfeestje organiseert of de tablet leeg is dus. Het speelparadijs is geschikt voor kinderen van 1 t/m 12 jaar en ouders en begeleiders mogen gratis mee naar binnen. De inrichting van iedere locatie is natuurlijk anders, maar verwacht in ieder geval glijbanen, klimtoestellen en trampolines. Goed om te weten is dat de allerkleinsten zich kunnen vermaken in het speciale peutergedeelte en dat er gratis WiFi aanwezig is.