Geen nieuwe meldingen

Duinrell

Duinrell

Tot 55% korting.
10.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Kikker op tijdens een bezoek aan het park met meer dan 40 attracties en plons gelijk in het diepe in het Tikibad, mét nieuw buitengebied.

Wat je krijgt

  • Entreeticket voor Attractiepark Duinrell inclusief eenmalig onbeperkt toegang tot het Tikibad
  • Geldig t/m 26 juli 2019
  • Exclusief parkeren à € 10 per auto
  • Locatie: Duinrell 1, 2242 JP, Wassenaar

Kikker op tijdens een bezoek aan het park met meer dan 40 attracties en plons gelijk in het diepe in het tropische Tikibad. Vanaf juli kan je voor je portie waterpret ook buiten terecht in het compleet nieuwe buitengebied met onder meer een verwarmd buitenbad, twee nieuwe glijbanen - een family racer en een half-open glijbaan - en een grote waterspeeltuin met vier kindvriendelijke glijbanen. Zomers genieten dus.

De deal

  • € 14,95 voor entreeticket voor Duinrell incl. onbeperkt Tikibad (waarde € 33,50)

Stippel hier alvast je route uit langs alle attracties in het park en zie hier de plattegrond van het Tikibad.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Attractiepark Duinrell inclusief eenmalig onbeperkt naar het Tikibad. Geldig t/m 26 juli 2019. Bekijk de actuele openingstijden op https://www.duinrell.nl/openingstijden.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: niet mogelijk.
Meer info: exclusief parkeren à € 10 per auto. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Duinrell

Duinrell is al jarenlang een begrip voor plezierhebbers en glijbaanglijders. In het attractiepark vermaakt jong en oud zich met de meer dan 40 attracties, verstopt tussen het groen in Wassenaar, waaronder de spetterende (water)achtbanen, klim- en speeltoestellen waarop je je behendigheid kan showen, botsboten en Bumperfrogs, het welbekende schommelschip Schip Ahoi, een Rodelbaan waar je naar beneden kan roetsjen en ander entertainment waaronder de muzikale "Play Kwek Show" waarin je zelf de jury speelt.

Nog bekender natuurlijk is het tropische Tikibad waar je je onderdompelt in meer dan 1,3 kilometer glijbaanplezier in de vorm van 16 unieke glijbanen zoals de Cycloon (met trechter), de Blauwe Haai en de Cannon Ball. Wil je het liever wat rustiger? Dobber dan gemoedelijk op de Lazy River of dein mee in het golfslagbad. Speciaal voor de kleintjes onder de 1.20 meter is er het Kids Waterpark Playa met vier gloednieuwe glijbanen en de Tipping Bucket die een enorme waterval veroorzaakt.

Duinrell

Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie, Kinderactiviteiten
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.