Geen nieuwe meldingen

De Edwin Evers band en Wolter Kroes: entreeticket voor het concert op de Parade op 13 juni in 's Hertogenbosch

De Parade

Tot 39% korting.
30+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

De band van ex-radio dj Edwin Evers speelt de spreekwoordelijke zaal plat tijdens hun optreden tijdens het WK handboogschieten 2019.

Wat je krijgt

  • Datum: donderdag 13 juni 2019
  • Tijd: 19.00 tot 23.00 uur
  • Locatie: de (voor het Wereldkampioenschap Handboogschieten 2019 opgebouwde) Arena aan De Parade in ‘s-Hertogenbosch

De Edwin Evers Band komt op donderdag 13 juni naar de Parade in ‘s-Hertogenbosch, het plein gelegen aan de welbekende Sint-Janskathedraal. Om de avond feestelijk te beginnen zal het speciale openluchtconcert worden afgetrapt door niemand minder dan volkszanger Wolter Kroes. Het concert is onderdeel van het WK handboogschieten, ofwel Archery2019. Tijdens dit evenement kan je gratis komen kijken naar de WK-kwalificaties, een bezoek brengen aan een museum over de geschiedenis van de handboogsport, naar een pop-up bioscoop, een escaperoom en een hapje eten of drinken op het terrein.

De deal

  • € 9,99 voor een entreeticket voor de Edwin Evers band en Wolter Kroes (waarde € 16,50)

Edwin Evers is een muziekman in hart en nieren. Hij is mede gestopt met zijn radioshow omdat hij meer tijd wil steken in zijn eigen band. Het radio-icoon zingt niet alleen in deze band, hij kruipt ook geregeld achter het drumstel. Het concert vindt plaats in de Arena van het Wereldkampioenschap Handboogschieten 2019. Kortom, drankje erbij en lekker in de buitenlucht genieten van live muziek. Veel plezier!

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor de Edwin Evers Band LIVE op 13 juni 2019 op de Parade in 's Hertogenbosch.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is niet je entreebewijs. Bestel je ticket op www.wkhandboogschieten.nl/Archery/edwineversband en vul je groupon-code in bij 'kortingscode'. Als je meerdere groupons hebt gekocht doorloop je het bestelproces opnieuw voor elk ticket.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Edwin Evers Band & Wolter Kroes

Tijdens het Wereldkampioenschap Handboogschieten

Edwin Evers Band & Wolter Kroes

Nachtleven, Concert, Plezier of vrije tijd, Festival, Tickets & Evenementen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.