Geen nieuwe meldingen

Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam

Tot 37% korting.
200+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Op loopafstand van het grote treinstation in Rotterdam zie je deze opeens in het klein in deze miniatuurwereld die volop in beweging is.

Wat je krijgt

  • Entreeticket voor Miniworld Rotterdam incl. rondleiding
  • Data: geldig t/m 10 juni 2019 (2e pinksterdag)
  • Locatie: Weena 745, 3013 AL Rotterdam
  • Voor actuele openingstijden kijk je hier

Miniworld is een grootse binnenattractie. Zeker ook letterlijk, ga maar na: deze meeslepende miniatuurwereld is 585 m² groot en biedt onderdak aan sfeervolle, indrukwekkende en uitgestrekte delen van Nederland die zijn nagebouwd op een schaal van 1:87.

Daarnaast krijg je een rondleiding van ongeveer 45 minuten waar je op plekken komt die normaal niet toegankelijk zijn. Zo kom je achter de schermen van de miniatuurwereld te staan bijvoorbeeld de verkeersleiding en het modeatelier. De gids vertelt je over schaduwstations, maquettebouw en de besturingstechniek die verborgen zit onder de miniatuurbeleving.

Kies uit twee opties

  • € 9,99 voor entree incl. rondleiding voor 1 volwassenen - vanaf 12 jaar (waarde € 15,95)
  • € 7,99 voor entree incl. rondleiding voor 1 kind - 3 t/m 11 jaar (waarde € 12,25)

De 27.000 miniatuurinwoners leven volop in Miniworld: ze werken, wonen en reizen en beleven onderweg allerlei avonturen in en met 2.800 miniatuurgebouwen, 13 stations, meer dan 150 treinen, 11 grote bruggen, 2,3 kilometer rails en 500 meter autoweg. Er staan 7.000 bomen, om maar ‘s wat te noemen, en er branden 15.000 lampjes. Oh ja, en niet te vergeten, er zijn 5 pinguïns, 3 superhelden en 1 lama.

In Miniworld duurt een dag geen 24 uur maar 24 minuten. In de miniatuurwereld valt elke 24 minuten ook echt de nacht: dan lichten de duizenden lampjes de modelgebouwen in herkenbare Nederlandse landschappen op in een reeks sfeervolle avond- en ochtendkleuren. En daarna wordt het ook weer dag en komen de inwoners letterlijk weer in beweging: dan gaan ze in auto’s en treinen en schepen onderweg naar hun imposante miniatuurbestemming.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Miniworld Rotterdam t/m 10 juni 2019 (2e pinksterdag).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De rondleidingen worden gegeven op basis van beschikbaarheid. Om teleurstellingen te voorkomen kun je het beste vooraf reserveren via 010 2400 501 of info@miniworldrotterdam.com. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Miniworld Rotterdam

Miniworld, op 347 meter van Rotterdam Centraal, naast het Groothandelsgebouw, werd in 2015 én in 2017 uitgeroepen tot Leukste Uitje van Nederland. De familie-attractie is gebaseerd op vele Nederlandse thema's, zoals de Nederlandse kust en polderlandschappen, Rotterdam in miniatuur inclusief het Rotterdamse Havengebied en Water en haven - watermanagement & Rotterdamse haven. "Rotterdam in miniatuur" beslaat het grootste deel van Miniworld: zo'n 200 m² wordt gevuld met ruim 50 zelfgebouwde maquettes van moderne en historische Rotterdamse gebouwen. Verleden en heden lopen in elkaar over met miniatuurgebouwen zoals de Schiecentrale, station Blaak, Diergaarde Blijdorp, de Kubuswoningen, de Laurenskerk en het luchtspoor, het vernieuwde Rotterdam Centraal, de Nieuwe Maas en de in detail nagebouwde iconen van "de brandgrens": watertoren De Esch, station Hofplein, café Loos, station Delftsche Poort en het stadhuis.

Miniworld Rotterdam

Tickets & Evenementen, Gezin, Musea, Sightseeing of tour, Musea en galerieën