sluit
Gebruik code SITEWIDE en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Afrika Museum

Postweg 6, Berg en Dal

Entreetickets voor het Afrika Museum in Berg en Dal naar keuze voor een kind of volwassene

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promo Code SITEWIDE. Ends 3-10.
Code toepassen
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Ga op reis met thema’s als “Westerse en Afrikaanse visies op Afrikaanse kunst” en bezoek Afrikaanse dorpen in het buitenmuseum.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Ticket(s) voor het Afrika Museum
  • Naar keuze voor volwassene of kind
  • Ontdek ‘de wieg van de beschaving’
  • En kom van alles te weten over Afrika en Afrikaanse kunst
  • Een leuke en leerzame dag uit voor het hele gezin
  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen

Buitenmuseum

In het buitenmuseum ontdek je Afrikaanse dorpen en woonerven. Zo kan je over een erf uit Ghana wandelen of door een Malinees Dogon-dorp. Een Afrikaanse sfeer hangt hier zeker, die ontstaat door de groenten op de kleine akkers en inrichting van de huizen.

Kijk hier voor meer informatie over tentoonstellingen en activiteiten die komende tijd plaatsvinden in het Afrika Museum.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor het Afrika Museum t/m 31 januari 2023 op dinsdag t/m zondag. In schoolvakanties en op sommige feestdagen is het museum ook op maandag geopend, bekijk hier: https://www.afrikamuseum.nl/nl/plan-je-bezoek-in-het-afrikamuseum/openingstijden-en-prijzen wanneer dat is.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je tickets kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Afrika Museum

Het Afrika Museum vind je in de bosrijke en heuvelachtige omgeving van Berg en Dal, bij Nijmegen. Naast regelmatig wisselende exposities toont het museum traditionele Afrikaanse objecten en een grote collectie hedendaagse Afrikaanse kunst. In het buitenmuseum maken bezoekers kennis met de traditionele architectuur van volkeren uit Ghana, Lesotho, Mali, Kameroen en Benin. Kinderen kunnen in het kinderbeeldenbos vol dieren uit Afrikaanse mythen heerlijk klimmen en klauteren. Het Afrika Museum vormt - samen met het Tropenmuseum en Museum Volkenkunde - het Nationaal Museum van Wereldculturen.