sluit
V-Day

Museum Volkenkunde

Steenstraat 1, Leiden

Entreetickets voor Museum Volkenkunde in Leiden voor 1 kind of 1 volwassene naar keuze

Kies optie

In een Notendop

Ga op wereldreis in dit vermaarde museum en ontdek de verhalen van mensen uit 8 cultuurgebieden, van Oceanië tot de Noordpool.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Entreeticket voor volwassene of kind voor Museum Volkenkunde
  • Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Steenstraat 1, Leiden
  • Geldig t/m 31 januari 2023
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 5 jaar

Volkenkunde voor kinderen

In Museum Volkenkunde zijn verschillende voorwerpen te vinden die bijzondere krachten hebben. Kinderen kunnen deze krachten verdienen tijdens een uitdagende speurtocht door het museum. Door vragen te beantwoorden, geheimschrift te ontcijferen en opdrachten uit te voeren kunnen ze lid worden van de Wereld Club en krijgen ze een stoere tattoo.

De jongste kinderen - tussen 2 en 6 jaar oud - kunnen in het museum terecht in De Wilde Bus. Dit fantasievoertuig leidt ze in gezelschap van bekende figuren uit kinderboeken de wereld rond. In de bus bestaan tijd en afstand even niet en kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Begeleiders kunnen vanuit het museumrestaurant, direct naast De Wilde Bus, een oogje in het zeil houden.

Kijk hier voor alle activiteiten en tentoonstellingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Museum Volkenkunde t/m 31 januari 2023 op dinsdag t/m zondag. In schoolvakanties en op sommige feestdagen is het museum ook op maandag geopend, bekijk hier: https://www.volkenkunde.nl/nl/plan-je-bezoek-in-museum-volkenkunde/openingstijden-en-prijzen wanneer dat is.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je tickets kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Museum Volkenkunde

Museum Volkenkunde is gevestigd in een monumentaal pand aan de Singel te Leiden, op vijf minuten loopafstand van NS-station Leiden Centraal. Bezoekers bereiken het museum via de tuin, waarin de metershoge totempaal ze welkom heet. In het museum staat de mens centraal. Aan de hand van voorwerpen kom je van alles te weten over culturele diversiteit. Museum Volkenkunde vormt, samen met het Afrika Museum en het Tropenmuseum, het Nationaal Museum van Wereldculturen.