sluit
Gebruik code VAKANTIE en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Villa Zebra

Stieltjesstraat 21, Rotterdam

Entreeticket voor 1 persoon voor kindermuseum Villa Zebra in Rotterdam

Kies optie
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Het leukste kunstuitje voor het hele gezin! Kom kunst kijken én maken, ontdekken en experimenteren bij Villa Zebra aan de Maas.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Entreeticket voor 1 persoon
  • Beleef een creatief uitje voor het hele gezin met je Groupon t/m 4 september 2022
  • Interactieve kunstinstallaties en workshops voor kinderen tussen de 2 - 6 jaar.
  • Nieuwsgierige peuters en kleuters duiken in de interactieve tentoonstelling ZELF! van Villa Zebra.
  • Ondertussen kunnen de ouders terecht bij het ZebraCafé met uitzicht over de Maas
  • Kortom: een leuk kunstuitje voor het hele gezin

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Geldig vanaf 1 juli 2022 tot en met 4 september 2022 op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen). Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. De huisregels van Villa Zebra vind je op www.villazebra.nl/bezoekinfo/huisregels/ Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Villa Zebra

Villa Zebra daagt kinderen uit om te spelen met hun verbeelding door een wereld te creëren waarin het onverwachte kan en mag gebeuren. Je vindt Villa Zebra op een schitterende locatie aan het water op de Kop van Zuid. Kinderen tussen de 2 - 6 jaar kunnen spelen en ontdekken in de tentoonstelling ZELF! of hun eigen kunstwerk creëren in een creatieve workshop. De meest originele cadeautjes scoor je bij de Villa Zebra Museumwinkel en koffiedrinken of gezellig lunchen kan bij het ZebraCafé met prachtig uitzicht over de Maas en de Rotterdamse skyline.