Fitfair

Jaarbeurs

Tot 43% korting.
70+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


Wees weer helemaal up-to-date na een bezoek aan de Fitfair, waar je mee kan doen aan een live workout, maar ook kan luisteren naar sprekers.

Wat je krijgt


  • Ticket voor Fitfair 2018
  • Data: 24 of 25 november 2018
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
  • Openingstijden: 10.00 - 18.30 uur

In het weekend van 24 en 25 november komen fitgirls en fitboys, professionals en ondernemers uit de fitnessbranche samen in de Jaarbeurs. De fair draait om innovatie, inspiratie, netwerken en het onderling delen van kennis en expertise.

Kies uit twee opties

  • € 12,50 voor een ticket voor Fitfair - geldig op zaterdag 24 november (waarde € 22,12)
  • € 12,50 voor een ticket voor Fitfair - geldig op zondag 25 november (waarde € 22,12)

De Fitfair is een gecombineerd netwerk- en lifestyle event met 14 aangeklede conferentiezalen vol workshops, business seminars en workouts. Er is genoeg te doen voor sportprofessionals, ondernemers en de fanatieke sporter. Bij Fitfair draait het niet alleen maar om fysiek bewegen, want het ene moment kan je jezelf in het zweet werken bij Train The Trainers en het volgende schuif je aan bij interessante lezing van Rob Trousselot. De masterclasses worden verzorgd door professionals en snijden hedendaagse onderwerpen aan waar je zeker wat van op kan steken. Er komen onderwerpen aan bod zoals digitalisering, marketing, social media en retentie. De beurs beslaat 10.000 vierkante meter waar je je helemaal in onder kan dompelen met gelijkgestemden.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Fitfair 2018 op de door jou aangekochte datum.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Fitfair


Fitfair, een afgeleide van Dancefair, focust zich op drie doelgroepen: de professional, de ondernemer en de fanatiekeling. Wat deze groepen met elkaar gemeen hebben is dat ze zich volledig richten en gek zijn op sporten. Deze tweedaagse beurs brengt alles samen, van workshops tot workouts. Het event vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, waar genoeg parkeermogelijkheden zijn en het openbaar vervoer op loopafstand stopt. Voor bezoekers die het hele weekend komen is er een mogelijkheid om in een speciaal Fitfair Hotel (Ibis Utrecht) te overnachten.

Fitfair

Nachtleven, Theater & show, Plezier of vrije tijd, Tickets & Evenementen, Kunst
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.