Geen nieuwe meldingen

Escape Factory

Escape Factory

Tot 51% korting.
Kies optie

In een Notendop

Bevrijd een vriend uit een politiecel of stop een raketaanval door samen te werken en met elkaar puzzels en mysteries op te lossen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Tijd is relatief, als je op school of op je werk zit lijken minuten uren te duren, terwijl uren minuten lijken te duren op een feestje. Kom erachter hoe lang een uur echt duurt als je probeert te ontsnappen uit een van de escaperooms van Escape Factory.

Kies uit 3 opties

  • € 69,99 voor escaperoom “Infiltrate” + bittergarnituur voor 2-6 pers. (waarde € 129,95)
  • € 69,99 voor escaperoom “Sabotage” + bittergarnituur voor 2-6 pers (waarde € 129,95)

  • € 119,99 voor escaperoom “Infiltrate” EN “Sabotage” + bittergarnituur voor 2-6 pers. (waarde € 244,95)

Als je gaat voor optie 3 moeten de kamers op dezelfde dag gespeeld worden, maar ze kunnen niet tegelijkertijd worden gespeeld.

Escaperoom “Infiltrate”

Één van je vrienden is ten onrechte gevangen gezet. Jullie gaan hem proberen te redden door binnen te dringen in de politiecel om ‘m te helpen ontsnappen. Als jullie hem echter niet op tijd redden dan worden jullie op heterdaad betrapt en allemáál opgesloten.

Escaperoom “Sabotage”

Jullie bevinden je diep in vijandelijk gebied en jullie missie is het stoppen van een raketaanval die de veiligheid van de hele wereld in gevaar brengt. De lancering zal over 60 minuten plaatsvinden en je zal je ‘geheim-agent-vaardigheden’ moeten gebruiken om in te breken in het controlecentrum en de lancering te stoppen anders zijn de gevolgen niet te overzien.

Let op: deze deal is alleen geldig op zaterdag en zondag

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 12 augustus 2019 op zaterdag en zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 020 205 0970 of via e-mail op info@escapefactory.nl, o.v.v. Groupon. Vermeld hierbij je telefoonnummer, woonplaats, gewenste datum en voorkeur voor de starttijd.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De reservering is pas compleet als alle bovenstaande informatie is ontvangen. Als je ervoor kiest om beide escaperooms te spelen, moeten die op dezelfde dag gespeeld moeten worden, maar dit kan niet tegelijkertijd. Niet geldig voor de escape race (racen is alleen mogelijk als je een race-groupon hebt gekocht). Zorg ervoor dat je minimaal 20 minuten voor de starttijd aanwezig bent i.v.m. uitleg van de kamers. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape Factory

Escape Factory is een "Escape-Experience" in Amsterdam-Noord en Amsterdam Centrum. Ze hebben hier 14 kamers met 10 verschillende thema’s. Teambuilding, bedrijfsfeestje, meeting, relatiedag, just for fun: het team van Escape Factory staat klaar om voor een memorabel uitje te zorgen. Groepen kunnen tegen elkaar strijden in de 4 van de 10 thema’s en het is mogelijk om na het spelen een borrel te drinken met groepen van 2 tot maar liefst 250 personen. Ook een hapje eten behoort hier tot de mogelijkheden. Reserveer hiervoor wel minimaal één week van tevoren.

Escape Factory

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.