Escape Factory

Escaperoom "Scarabee" + bittergarnituur bij Escape Factory in Amsterdam-Noord

Resterende tijd beperkt!
Tot 39% korting.
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Behalve in het bouwen van piramides en het uitvinden van mascara waren de Egyptenaren ook heel inventief in knutselen met wc-papier. Ontrafel ingewikkelde mysteries in een mum(my) van tijd bij Escape Factory.

Kies uit twee opties

  • € 69,99 voor escaperoom “Scarabee” + bittergarnituur voor 2-5 personen (waarde € 109,75)

  • € 124,99 voor een EscapeRACE “Scarabee” met 2 identieke escaperooms + bittergarnituur voor 2-5 personen (waarde € 204,75)

Bij de EscapeRACE bevinden twee teams van max. 5 tegen 5 zich in identieke kamers en proberen als eerste de schatkist te openen. Je racet dus niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar.

Escaperoom “Scarabee”

Het museum heeft een nieuwe collectie binnen: de exotische schatten van de farao. Het pronkstuk van de expositie is de mysterieuze schatkist. Ondanks vele pogingen is het nog niemand gelukt om deze te openen. Daar komen jij en je team in het spel. Jullie hebben ingebroken in het museum, maar een schat laat zich niet zomaar stelen. Ontwijk de laserstralen en verstop je op tijd voor de bewaker die elke 15 minuten een kijkje komt nemen. Ondertussen kraak je codes, los je raadsels op en probeer je het slot te ontgrendelen in deze zinderende escaperoom. Durf jij de schat van de farao binnen 60 minuten te stelen? Wie “a” zegt, moet ook “Scarabee” zeggen… Of het jullie lukt of niet, de ware schat is natuurlijk de spannende herinnering met je vrienden die het oplevert - en de 20 inbegrepen krokante frituurknabbels.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 11 augustus 2019 op zaterdag en zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 020 205 0970, of via e-mail op info@escapefactory.nl o.v.v. Groupon. Vermeld je telefoonnummer, woonplaats, gewenste datum en voorkeur voor de starttijd in de mail.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De reservering is pas compleet als alle bovenstaande informatie is ontvangen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Zorg dat je 20 minuten voor de starttijd aanwezig bent voor instructies. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape Factory


Escape Factory is een "Escape-Experience" in Amsterdam-Noord en heeft elf kamers met verschillende escaperoom-spellen. Teambuilding, bedrijfsfeestje, meeting, relatiedag, just for fun: het team van Escape Factory staat klaar om voor een memorabel uitje te zorgen. Groepen kunnen ook tegen elkaar strijden in de elf kamers en het is mogelijk om na het spelen te dineren of een borrel te drinken met groepen van 2 tot maar liefst 250 personen.

Escape Factory

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.