Escaperoom "Scarabee" + bittergarnituur bij Escape Factory in Amsterdam-Noord

Tot 41% korting.
Kies optie

In een Notendop


In deze escaperoom met Egyptisch thema heb je een uur om ingewikkelde mysteries te ontrafelen in een mum(my) van tijd.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Behalve in het bouwen van piramides en het uitvinden van mascara waren de Egyptenaren ook heel inventief in knutselen met wc-papier. Ontrafel ingewikkelde mysteries in een mum(my) van tijd bij Escape Factory.

Kies uit twee opties

  • € 69,99 voor escaperoom “Scarabee” + bittergarnituur voor 2-5 personen (waarde € 113,95)

  • € 124,99 voor escapeRACE “Scarabee” met 2 identieke escaperooms + bittergarnituur voor 2-5 personen (waarde € 212,95)

Escaperoom “Scarabee”

Het museum heeft een nieuwe collectie binnen: de exotische schatten van de farao. Het pronkstuk van de expositie is de mysterieuze schatkist. Ondanks vele pogingen is het nog niemand gelukt om deze te openen. Daar komen jij en je team in het spel. Jullie hebben ingebroken in het museum, maar een schat laat zich niet zomaar stelen. Ontwijk de laserstralen en verstop je op tijd voor de bewaker die elke 15 minuten een kijkje komt nemen. Ondertussen kraak je codes, los je raadsels op en probeer je het slot te ontgrendelen in deze zinderende escaperoom. Durf jij de schat van de farao binnen 60 minuten te stelen? Wie “a” zegt, moet ook “Scarabee” zeggen… Of het jullie lukt of niet, de ware schat is natuurlijk de spannende herinnering met je vrienden die het oplevert - en de 20 inbegrepen krokante frituurknabbels.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 11 augustus 2019 op zaterdag en zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 020 205 0970, of via e-mail op info@escapefactory.nl o.v.v. Groupon. Vermeld je telefoonnummer, woonplaats, gewenste datum en voorkeur voor de starttijd in de mail.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Racen is alleen mogelijk als je een race-groupon hebt gekocht. De reservering is pas compleet als alle bovenstaande informatie is ontvangen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Zorg dat je 20 minuten voor de starttijd aanwezig bent voor instructies. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape Factory


Escape Factory is een "Escape-Experience" in Amsterdam-Noord en Amsterdam Centrum. Ze hebben hier 14 kamers met 10 verschillende thema’s. Teambuilding, bedrijfsfeestje, meeting, relatiedag, just for fun: het team van Escape Factory staat klaar om voor een memorabel uitje te zorgen. Groepen kunnen tegen elkaar strijden in de 4 van de 10 thema’s en het is mogelijk om na het spelen een borrel te drinken met groepen van 2 tot maar liefst 250 personen. Ook een hapje eten behoort hier tot de mogelijkheden. Reserveer hiervoor wel minimaal één week van tevoren.

Escape Factory

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.