Geen nieuwe meldingen

Dijksestraat 116A, Helmond

Escaperoom naar keuze voor max. 8 personen bij Escape Helmond

Beperkte tijd beschikbaar!
Kies optie

In een Notendop

Laat de hersens kraken zodat het gesmeerd loopt tijdens “Missie Pindakaas” of open de toegang tot Pandora’s Box in een onderlinge strijd.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 59,99 voor één escaperoom naar keuze voor 2-6 personen
  • € 117,99 voor twee escaperooms naar keuze voor 4-8 personen

Handig is het eerst om het antwoord te vinden op welke escaperoom je wil spelen, want dat bepaal je namelijk zelf. De echte speelgrage speler kiest uiteraard de optie van beide escaperooms.

Laat de hersens kraken zodat het gesmeerd loopt tijdens “Missie Pindakaas” of open de deuren van Pandora’s Box in een onderlinge strijd. Werk 60 minuten lang samen met je team en steel de gouden pindakaaspot van het pindakaasgilde om aanspraak te maken op een lidmaatschap van de Pindakaasclub. Of puzzel je binnen het uur met je team een weg naar de opening van Pandora’s Box. Liefst sneller dan je tegenstander, want deze laatste escaperoom is speelbaar met maximaal 8 spelers, in twee teams van vier.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op vrijdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online via http://escapehelmond.nl/#reserveren met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Wanneer je hebt gekozen voor de optie met 2 spellen, moeten deze achtereenvolgens gespeeld worden. Reserveer daarom 2 tijdslots achter elkaar in het reserveringssysteem. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape Helmond

Stap even in een andere wereld en ga de uitdaging aan, voor wie durft natuurlijk. Bij Escape Helmond hebben ze een tweetal escaperooms geprepareerd zodat jij je als heuse puzzelkoning(in) kan manifesteren. Werk samen, zet de hersens aan het werk en gebruik een gezonde dosis verstand om bijvoorbeeld de missie te volbrengen van de "Pindakaasclub". Ook al is het een harde noot om te kraken. Of vind slimme(re) oplossingen in de missie Pandora's Box, waarin je het opneemt tegen je eigen vrienden.

Escape Helmond

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel