Geen nieuwe meldingen

Escape-room [esc] Amsterdam

Jordaan: escaperoom naar keuze bij Escape-room [esc] Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Probeer binnen een uur te ontsnappen als soldaat uit een gevangenis of maak in een tombe in de jungle het gevaar onschadelijk.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

De deal

  • € 69,99 voor een escaperoom naar keuze

Bij escape room ESC in Amsterdam kom je om je hersenen de nodige workout te geven. In hartje Jordaan heb je de keuze uit twee escape rooms. Van beide escape rooms van ESC zitten de deuren maximaal 60 minuten op slot. Aan jou de taak om de puzzels al samenwerkend op te lossen en de uitgang binnen de aangegeven tijd te verlaten. Escape room ESC kent twee escaprerooms, en wel de volgende:

Het beleg van Amsterdam (3-6 personen)

Het jaar is 1303 en Het Beleg van Amsterdam is net op z’n einde gelopen. Gijsbrecht van Amstel heeft de slag verloren en jullie worden (on)terecht als soldaten gezien die hem bijstonden. Een lange gevangenisstraf - of erger - wacht op jullie. Kunnen jullie op tijd ontsnappen?

Geheimen van de Jungle (3-5 personen)

Op zoek naar oude tombes in de jungle vinden jullie tijdens een expeditie een bijzonder object. Maar er schuilt ook een direct gevaar. Weten jullie dit op tijd onschadelijk te maken, voor het te laat is?

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie en feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://esc.nl/amsterdam/ o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: de afgedrukte groupon moet getoond worden bij aankomst. Je moet minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig zijn, als je te laat bent gaat dit van je tijd af. Keuze uit twee kamers. Met dezelfde groep twee kamers spelen is mogelijk wanneer je twee groupons hebt aangeschaft. Geef dit aan bij de reservering. De escaperoom duurt maximaal 60 minuten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape-room [esc] Amsterdam

De Escape-toets op je toetsenbord is makkelijk te vinden maar reken maar niet dat je er zo snel vanaf komt bij Escape-rooms [esc] Nederland. In de Amsterdamse Jordaan, in Haarlem en in Eindhoven worden koppen bij elkaar gestoken om de oplossing voor de raadsels, puzzels en mysteries te vinden die je helpen binnen 60 minuten te ontsnappen uit een van hun escaperooms aldaar.

Escape-room [esc] Amsterdam

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.