Geen nieuwe meldingen

Escape Room Time

Escape Room Time

Tot 39% korting.
Kies optie
NieuwBoek nu een tijd of later

In een Notendop

Werk samen met je teamgenoten om een hulpeloos meisje uit handen van ondoden te houden en knal de hersenloze wezens af voor punten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit twee opties

  • € 59,99 voor een Virtual Reality-game “Zombie shooter” voor 2-6 personen - ma-do (waarde € 99)
  • € 89,99 voor een Virtual Reality-game “Zombie shooter” voor 2-6 personen - vrij-zo (waarde € 129)

Trek je Superman-cape of je legeroutfit aan en trek er samen met een of meer vrienden met een dikke gun in virtual reality op uit om een hulpeloos schoolmeisje te redden. Per teams van twee ga je de verschillende levels (hopelijk) met succes afronden. Na elk level wissel je om. Daarnaast strijden jullie tegen elkaar om wie de meeste punten kan verzamelen.

Een leger aan zombies heeft het in “Abandoned School” op haar gemunt en zit haar op de hielen in dit ‘verlaten schoolgebouw’. Aan jullie de taak om te voorkomen dat ze in de kladden wordt gegrepen en als avondmaal wordt opgediend. Werk samen en verjaag de ondoden. Elke zombie die je verdelgt levert je punten op en brengt je een stapje dichter bij bevrijding en bij de topscore van je team… En daar is het toch eigenlijk ook wel een beetje om te doen. De game duurt in totaal 60 minuten.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2019 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: geldig voor 2-6 personen. De game duurt in totaal 60 minuten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escaperoom TIME

De spiksplinternieuwe escaperoom TIME is in deze tijd een echte aanwinst voor de wereld van escaperooms. Deze eerste Virtual Reality Escaperoom in Nederland tilt ontsnappen naar een hoger niveau door daar een nieuwe virtuele dimensie aan toe te voegen. Daag jezelf en je vrienden uit door deze nieuwe manier van ontsnappen uit te proberen. Je vindt Escaperoom Time aan de Eendrachtlaan in Utrecht-Zuid.

Escape Room Time

Kinderactiviteiten, Speelhal
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.