sluit
Gebruik code BYEJUNI en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Eventsbakery

5 locaties

Escape Room naar keuze tot 8 personen door het hele land

Kies optie
Meer dan 70 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Ga de uitdaging aan en laat je een uur lang vrijwillig opsluiten en vind de sleutel tot succes tijdens één van de tien meeslepende verhalen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
S
Stella
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
oktober 19, 2021
Erg goed, vriendelijk personeel, goed uitleg.

Over deze deal

  • Escape Room naar keuze tot 8 personen
  • Kies uit de volgende escape games:
  • Lab Madness - Rotterdam
  • Mysterious Plague - Rotterdam
  • De Goudmijn - Amsterdam
  • The Precious Room - Dordrecht
  • Wanna Play Room - Dordrecht
  • The Bathroom - Dordrecht
  • The Newsroom - Dordrecht
  • The Classroom - Dordrecht

Laat je opsluiten met enkele van je pientere vrienden want met deze escaperooms wordt er een uur lang denkvermogen, concentratie en overleg gevraagd om de puzzels tot een goed einde te brengen. Ga je voor het verhaal van de strenge schooljuf? Wil je liever het leven van Roxy uit het slop trekken door haar schat terug te vinden? Of red je een waardevolle vriendin uit handen van een gruweldokter. Aan jou de keuze… Geniet ervan, want vanaf nu wordt het alleen maar moeilijker.

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht online reserveren op eventsbakery.nl/boeken/boek-je-uitje. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 10 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Eventsbakery

Bij Eventsbakery kunnen ondernemende mensen door het hele land hun hart ophalen met o.a. paintball, quad-tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Met een breed assortiment aan sport- en spelactiviteiten zit er voor elke groep wel een leuk uitje in. Of je nu iets wil doen met collega's, klasgenoten, familie, vrienden of een (vrijgezellen)feest, Eventsbakery denkt graag mee over arrangementen op maat. Je vindt ze door heel Nederland.