Geen nieuwe meldingen

Lange veerstraat 20-22, Haarlem

Haarlem: escaperoom "Het beleg van Haarlem" van Escape-room [esc] Haarlem, voor max. 5 personen

Tot 40% korting.
Kies optie

In een Notendop

Los binnen 60 minuten alle raadsels op en slaag erin om de burgers van Haarlem te behoeden voor moordzuchtige Spanjaarden.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
MiekeTOP REVIEWER
21 beoordelingen16 beoordelingen
oktober 16, 2019
Prima ontvangst
A
Angelique
6 beoordelingen3 beoordelingen
juli 24, 2019
leuke raadsels, slim opgezet. We hadden clou's nodig om met 51minuten klaar te zijn. Team: 13,15,17,53 jaar

Wat je krijgt

Een uitgebreide duik in de geschiedenis kan verrijkend zijn, maar is minder handig als je in tijdnood bent. Los historische mysteries op en houd zo je hoofd boven water in escaperoom ESC Haarlem.

De deal

  • € 59,99 voor escaperoom “Het beleg van Haarlem” voor max. 5 personen (waarde € 99,99)

Bij escaperoom ESC Haarlem heb je exact 60 minuten om alle hints te vinden en puzzels op te lossen die jou en je teammaten helpen om uit de kamer te ontsnappen. Samenwerken, alert zijn en logisch nadenken - daar draait het om tijdens dit uitdagende uur waarin je de Haarlemse geschiedenis induikt. De situatie waar je mee te maken krijgt is als volgt:

Tijdens de 80-jarige oorlog is in Haarlem de situatie gespannen. De inwoners hebben in de verte de stad Naarden zien branden. De kans is groot dat de bisschopsstad het volgende slachtoffer wordt van de Spaanse wraak. Terwijl de eerste aanval werd afgeslagen - met grote verliezen aan Spaanse zijde - groeit het verzet. Aan jullie de taak om te onderscheppen wáár en wanneer de vijand haar grote verrassingsaanval gaat inzetten, om zo de burgers en soldaten die Haarlem verdedigen de tijd te geven een veilig heenkomen te vinden.

Escape-room ESC Haarlem

De Escape-toets op je toetsenbord is makkelijk te vinden maar reken maar niet dat je er zo snel vanaf komt bij Escape-rooms ESC Nederland. In de Amsterdamse Jordaan, in Haarlem en in Eindhoven worden koppen bij elkaar gestoken om de oplossing voor de raadsels, puzzels en mysteries te vinden die je helpen binnen 60 minuten te ontsnappen uit een van hun escaperooms aldaar.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag en zondag (m.u.v. feestdagen, herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://esc.nl/haarlem, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Keuze uit 1 kamer. De escaperoom duurt maximaal 60 minuten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Escape room [esc] Haarlem

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel