Geen nieuwe meldingen

Middelweg 5, Ter Aar

Escaperoom "Unsolved" voor 4-6 personen bij Escape Rooms Ter Aar

Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Probeer samen met je mede-superspeurneuzen binnen 75 minuten unsolved moorden op te lossen en word de ster van de Sherlock Acadeamy.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De deal

  • € 69,99 voor de escaperoom “Unsolved” voor 4-6 personen (waarde € 120)

Verzamel vrienden, familie of collega’s en waag je aan de raadsels van de uitdagende escaperoom “Unsolved”. In een gave setting ga je samen met je team op zoek naar bewijs en aanwijzingen. Jullie mogen 75 minuten lang speuren om mysterieuze moorden op te lossen. Zorg dat niets je ontsnapt, let op de klok, probeer een recordtijd neer te zetten en noem jezelf kampioen van de Sherlock Academy.

Deze escaperoom is geschikt voor personen vanaf 18 jaar.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0623 071 268 of via e-mail op info@escaperoomteraar.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig icm andere acties. Vanaf 18 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape Rooms "Unsolved"

Bij Escape Rooms Ter Aar in de gelijknamige Zuid-Hollandse plaats kan je je helemaal te buiten gaan aan escape-ervaringen. Met een grote of juist kleine groep familie of vrienden, als teambuilding of voor een gezonde portie spanning. Het team van Escape Rooms Ter Aar trekt alle registers open om ervoor te zorgen dat je je uitje niet zo snel gaat vergeten. Afhankelijk van de escaperoom kunnen grote groepen ook tegen elkaar strijden. De Escape Rooms "Unsolved", "De School" en "Escape Experience" zijn geschikt voor personen vanaf 18 jaar.