Geen nieuwe meldingen

Van Diemenstraat 242, Amsterdam

Escaperoom voor 2-5 pers. bij Escape World Amsterdam Harbour

Kies optie

In een Notendop

Kies uit 9 escaperooms, stap in een fantasiewereld, los ingewikkelde puzzels op of ontrafel historische mysteries in een race tegen de klok.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als bij een spannende film moet je in een escaperoom blijven opletten, zorgen dat je goed in het verhaal zit en niet in slaap vallen voordat het einde in zicht is. Wees alert in een escaperoom naar keuze bij Escape World Amsterdam Harbour.

De deal

  • € 59,99 voor een escaperoom naar keuze bij Escape World Amsterdam Harbour voor 2-5 personen (waarde € 110)

Bij dit enorme complex heb je keuze uit wel negen escaperooms in zes verschillende thema’s. Kies jouw favoriet of stort je in meerdere bezoeken op de verschillende werelden met spannende vraagstukken. Om het spel te winnen, moeten jullie binnen 60 minuten de missie volbracht hebben.

Thema 1: The Pirate Ship

Vanuit de gevangenis van een 17e eeuws spookschip horen jullie vreemde geluiden en worden jullie toegesproken door de geesten van voormalige piraten. Aan jullie de spannende taak om hier zo snel mogelijk weg te komen.

Thema 2: The Serial Killer (2 kamers)

In de smalle straten van Londen zijn al drie vrouwen vermoord door een psychopaat. Het is aan jullie om zijn schuilplaats te doorzoeken en het moordwapen te vinden, voordat het vierde slachtoffer valt.

Thema 3: Mission Matrix

Net als in de film The Matrix is het jullie missie om de superalerte beveiliging te omzeilen en in te breken in de serverkamer. Door logisch nadenken en slim verbanden leggen kunnen jullie de matrix vernietigen.

Thema 4: Who Killed The Painter (2 kamers)

Het verhaal gaat dat de beroemde schilder Vincent van Gogh onder invloed van de psychedelische drank Absint zelfmoord pleegde. Maar jullie komen erachter dat hij vermoord is en onderzoeken wat het echte verhaal achter de mysterieuze dood van deze legende is.

Thema 5: The Hospital

Als testpersonen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis worden jullie door een psychiater aan de tand gevoeld met ingewikkelde rekenpuzzels en bizarre raadsels. Weten jullie te ontsnappen of eindigen jullie in een dwangbuis?

Thema 6: Down The Rabbit Hole (2 kamers)

Stap door het konijnenhol de fantasiewereld van Alice in en krimp tot het formaat van een mier. Jullie komen erachter dat het niet makkelijk is om door deze bizarre fantasiewereld weer terug naar de realiteit te komen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 2 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon per groep te gebruiken. In overleg is het ook mogelijk om met maximaal 2 groepen tegelijkertijd te spelen.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@escapeworld.nl of telefonisch op 020 370 3982, o.v.v. Groupon. Houd rekening met beperkte beschikbaarheid op vrijdagavond en op zaterdag.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Koop je meerdere groupons, dan kan je die niet op dezelfde dag gebruiken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape World Amsterdam Harbour

Aan het water in de Zeeheldenbuurt vind je Escape World Amsterdam Harbour. Deze vestiging van Escape World telt maar liefst negen verschillende escaperooms in zes verschillende thema's. Kies dus je favoriete thema of kom meerdere malen terug en speel de hele vestiging uit. Stap in een fantasiewereld, los ingewikkelde puzzelstukken op of ontrafel mysteries uit de geschiedenis. Ga de race tegen de klok aan met jouw dream team van 2 tot 5 personen.