Geen nieuwe meldingen

Escaperoom Trapped in Time

Escaperoom naar keuze: ontsnap binnen de tijd bij Trapped in Time in Rotterdam

Beperkte tijd beschikbaar!
50+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Trommel je slimme vrienden op en klop de tijd van de room door het oplossen van de puzzels in een kamer van 60 of 90 minuten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

  • Escaperoom naar keuze
  • Kies voor “Cursed Castle” of “The Alchemist”
  • Doorbreek de vloek van het kasteel of haal de steen der wijzen terug en vind de weg naar buiten

  • Ontsnap binnen 60 minuten uit een breinbreker voor 2-6 personen
  • Of binnen 90 minuten uit de hersenkraker voor 4-8 personen
  • Echte puzzelaars kunnen ook beide kamers spelen
  • Masseer vóór 8 december 2019 je brein

Op zoek naar ideeën voor een leuk teamuitje in Rotterdam? Daag je collega’s uit om als team de ingewikkelde puzzels en creatieve spellen van escaperoom Trapped in Time binnen de tijd op te lossen. Of trommel je vrienden op voor een potje hersens kraken na een gezellige avond uit eten in Rotterdam. Is die familieband tussen je nichten en neven sterk genoeg om de strijd tegen de klok te winnen? Want misschien is je familie wel te porren voor een avondje fun. Zeker als ze horen dat deze escaperoom in Rotterdam met korting te boeken is.

Cursed Castle (2-6 pers. - 60 minuten)
In een land ver hier vandaan, in een nog verder verleden, is George tot ridder geslagen door een koning. Na het doden van de laatste draak kreeg hij de toepasselijke naam Sir George de Drakenridder en een beloning in de vorm van een vrouw en een kasteel. Alles was koek en ei tot een duister figuur op een nacht voor de poort stond. Het was Caput Barbarus, een gemene tovenaar. Deze tovenaar kreeg de krachten van de laatste draak en is voor George een vijand voor het leven geworden. Iedereen in zijn leven wordt vervloekt. Velen worden in stenen veranderd, sommigen in objecten. Zijn duivelse gelach is nog steeds te horen tussen de muren van het kasteel.

The Alchemist (4-8 pers. - 90 minuten)
1880 na Chr., Rotterdam: het aanbreken van een nieuw tijdperk. Terwijl de bloeiende technologie de nacht met licht doordrenkt, verdwijnen de schaduwen van de oude wereld langzaam. Ooit beheerste magie onze wereld, maar vandaag leert onze wereld de magie te beheersen. Luister goed! Stille fluisteringen echoën in de donkere steegjes van Rotterdam, over een grootmeester van alchemie die een manier heeft bekokstoofd om oude magie en moderne technologie te mengen, en die zo de eerste persoon in de geschiedenis wil zijn die de Steen der Wijzen heeft gecreëerd. Avonturiers beslissen om deze geruchten te onderzoeken en de aanwijzingen zetten ze ertoe aan een oud, verlaten huis binnen te gaan. Het volgen van voetstappen leidt ze naar een kamer met een kist in het midden. Wanneer ze die proberen open te maken gaat er onder hen een valluik open, waarna ze opgesloten blijken te zijn in een cel.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 8 december 2019 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via www.trappedintime.nl Kies de kamer waarvoor je groupon geldig is en selecteer bij betalingsmethode "Groupon Voucher".
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Als je beide kamers wil spelen doe je dit op dezelfde dag - als de agenda het toelaat kan dat tegelijkertijd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escaperoom Trapped in Time

Bij een escaperoom is het de bedoeling dat je daadwerkelijk uit een afgesloten kamer ontsnapt - en laat dat nou een spannend tijdverdrijf zijn om met je vrienden, familie, collega's, teamgenoten, etc. te doen. Door middel van (logisch) denken en slimmigheidjes los je puzzel na puzzel de geheimen van de kamer op. Aan jullie de taak om binnen de bepaalde tijd te ontsnappen uit één van de kamers - met elk een eigen thema en verhaal - waarover Escaperoom Trapped in Time in Rotterdam-Noord beschikt.

Escaperoom Trapped in Time

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.