Geen nieuwe meldingen

Torenallee 20, Eindhoven

Escaperoom naar keuze bij Escaperoom Videolab Eindhoven

Kies optie

In een Notendop

Raak verdwaald in de geschiedenis in “Race tegen Technologie” of vind het licht aan het eind van de tunnel in “Follow the Light”.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

We mogen de technologie dankbaar zijn dat we muziek kunnen luisteren waar we maar willen, elkaar op 83 manieren kunnen bereiken en onze toiletbrillen kunnen schoonmaken zonder deze aan te raken. Ontdek de logica in de techniek bij Escaperoom Videolab Eindhoven.

De deal

  • € 49,99 voor escaperoom “Race tegen Technologie” voor 2-7 pers. of “Follow the Light” voor 2-6 pers. (waarde € 87,50)

Beide escaperooms zijn geheel in het thema van technologische ontwikkelingen, een onderwerp dat bij Strijp-s dagelijks aan de orde is. Verdiep je in het leerzame proces en maak de ontwikkelingen van dichtbij mee. Je hebt bij beide kamers een uur de tijd om jouw reeks aan heldere momenten tot een goed einde te brengen. Kies voor een race tegen technologie of volg het licht.

Race tegen Technologie

De ontwikkeling van technologie is tegenwoordig nauwelijks bij te houden. Bij Strijp-s in Eindhoven wordt hier continu mee geëxperimenteerd en hier komen mooie uitvindingen uit voort, maar er raakt ook een hoop in de vergetelheid. In een tijdreis door de technologische geschiedenis herontdek je interessante snufjes en ontwikkel je de bestaande uitvindingen voordat je terug bent in het heden. Jullie kunnen de kamer pas verlaten wanneer jullie licht en geluid samen weten te brengen. Lukt dit niet, dan blijf je misschien wel voorgoed verdwaald in de geschiedenis van de technologie…

Follow the Light

Eindhoven wordt ook wel ‘the city of lights’ genoemd omdat de gloeilamp zo’n belangrijke rol heeft gespeeld voor deze stad. Die bijzondere doorbraak in de ontwikkeling van de technologie is en blijft de grote trots van de stad en dat zie je overal in terug. Het licht in ons leven heeft een grote impact en we kunnen met z’n allen niet meer zonder. Het enige advies in deze kamer luidt dus: volg het licht…

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag en zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar 1 groupon extra te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren uitsluitend online via https://www.videolab.nl/groupon, o.v.v. Groupon. Reserveringen via andere kanalen worden niet geaccepteerd.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Let op: je groupon is niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen via de tab "reserveringen" op de Videolab-website. Maximaal 1 voucher per groep te gebruiken. Duur van de kamers is 60 minuten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape-room Eindhoven

Escape-room Eindhoven bevindt zich midden in Strijp-s, een locatie waar industrie en innovatie samenkomen. Dit culturele en creatieve centrum van Eindhoven is een broedplaats voor nieuwe ontwikkelingen. In hun twee escaperooms met als thema's "Race tegen Technologie" en "Follow the Light" behandelt Escaperoom Videolab hier de moderne ontwikkelingen op een interactieve manier en in een spannende race tegen de tech- eh... klok.