Geen nieuwe meldingen

Esprit Rijopleidingen

Pieter van der Doesstraat 73, AMSTERDAM

10, 15 of 20 autorijlessen incl. examen(s) bij Esprit Rijopleidingen

Kies optie

In een Notendop

  • Ervaren, bevlogen instructeurs

  • Blokken van twee lesuren

  • Rijden mogelijk van 08.00 tot 21.00 uur

Over deze deal

Een goede beheersing van de auto komt goed van pas bij het nadoen van Mario Kart en het voorkomen van GTA-situaties. The game is on met 10, 15 of 20 autorijlessen inclusief een CBR-praktijkexamen bij Esprit Rijopleidingen.

Kies uit de volgende opties


  • € 199 voor 10 autorijlessen + een praktijkexamen (waarde € 669)
  • € 299 voor 15 autorijlessen + een praktijkexamen (waarde € 884)
  • € 399 voor 20 autorijlessen + een praktijkexamen + een theorie-examen (waarde € 1.138)

Tijdens de lessen die gepland worden in blokken van 2 lesuren, leer je wat je allemaal moet doen om een verantwoordelijke chauffeur te worden. Als de instructeur denkt dat je er klaar voor bent, vraagt hij het CBR-examen voor je aan.

Esprit Rijopleidingen


De instructeurs van Esprit bieden je ondersteuning, begeleiding en helpen je op weg. Dat doen ze volgens een lesmethode waarbij persoonlijke aandacht en individuele hulp bij verbeterpunten centraal staan.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief Eigen Verklaring à € 25,80. Bij optie 1 en 2 exclusief theorie-examen à € 25,55. Beide moet je zelf aan vragen bij het CBR en betaal je rechtstreeks aan het CBR.
Reserveren: verplicht via e-mail op groupon@esprit-rijopleidingen.nl, óf online op http://esprit-rijopleidingen.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: alleen voor beginnende leerlingen. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Esprit Rijopleidingen. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Esprit Rijopleidingen