Essence de Beauté

Workshop Gezichtsbehandeling voor 2-4 personen bij Essence de Beauté in Amsterdam-West

Resterende tijd beperkt!
Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop


Leer in 2,5 uur tijd het fingerspitzengefühl te krijgen voor een gezichtsbehandeling met uitleg over huid, producten en behandelingen.

Wat je krijgt


Net als met een workshop “Van origami tot A4-papier” begint het bij een workshop Gezichtsbehandeling met fronsen, om vervolgens de plooien glad te strijken, zodat je weer lekker in je vel zit. Ontvouw je tot een ware beautyspecialist bij Essence de Beauté.

Kies uit 3 opties

  • € 34,99 voor een workshop Gezichtsbehandeling voor 2 personen (waarde € 70)
  • € 51,99 voor een workshop Gezichtsbehandeling voor 3 personen (waarde € 105)
  • € 69,99 voor een workshop Gezichtsbehandeling voor 4 personen (waarde € 140)

Het gezicht is het belangrijkste visitekaartje. Altijd en overal is dat als eerste zichtbaar. Zaak dus om het goed te verzorgen. Dat kan je laten doen bij een beautysalon, maar makkelijker is het als je eigenhandig een verzorgende hand weet toe te passen. Met deze workshop Gezichtsbehandeling is dat exact wat jij leert.

In 2,5 uur tijd wordt er door de beautyspecialist uitleg gegeven over je huid. Ook licht ze het gebruik van producten toe en welke het meest geschikt zijn voor jouw huid. Daarnaast vertelt ze hoe je de betreffende producten het beste op je eigen huid kan toepassen. Als alles is afgerond, is er tijd voor een kop koffie of thee en wat lekkers, om te vieren dat je gezicht voortaan de verzorging krijgt die het verdient.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@essencedebeaute.nl óf telefonisch op 0624 254 378, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Essence de Beauté


De specialisten van Essence de Beauté helpen je met al je beautynoden. Zo reken je er bijvoorbeeld definitief af met je ongewenste haargroei. En je kan er ook terecht voor tattooverwijdering, microdermabrasie, dermaroller, airbrush-tanning, acnébehandelingen en diverse andere beautytreatments. Aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam-West staan de deuren dagelijks wagenwijd open voor iedereen die behoefte heeft aan uiterlijke verzorging. Bovendien worden er workshops gegeven, zodat je vanuit huis de nodige aandacht aan jezelf kan besteden.

Essence de Beauté

Massage
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.