sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Draaiweg 36H, Utrecht

Cavitatie-behandeling tegen cellulitus en overtollig vet bij Esteem Body & Face Clinic in Utrecht

Kies optie

In een Notendop

Cavitatie is een alternatief voor liposuctie en is ontwikkeld om cellulitis en overtollig vet kwijt te raken zonder chirurgische ingreep.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
M
Maaike
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 7, 2022
Hele lieve vrouw. Fijne behandeling en ik had last van acne maar een stuk verbeterd na de behandeling! Zeker een aanrader! Ik vond alleen de voordeur moeilijk te vinden

Over deze deal

 • 3, 6 of 9 cavitatie-behandelingen
 • Iedere behandeling duurt één uur
 • Gemiddeld kan je al na 3 behandelingen resultaat zien
 • De behandelingen moeten wekelijks achter elkaar worden opgevolgd

 • De zones waaruit je kan kiezen zijn:
  • Lovehandles
  • Buik
  • Rug
  • Bovenbenen
  • Achter- of bovenkant armen

Cavitatatie

Cavitatie is een alternatief voor liposuctie. De behandeling is ontwikkeld om cellulitis en overtollig vet kwijt te raken op plekken waar dat normaal gesproken lastig verdwijnt - heel gericht en zonder chirurgische ingreep. Ultrasone geluidsgolven brengen vetophopingen aan het trillen om ze te laten imploderen (het “cavitatie-effect”). Het vrijgekomen vet kan je lichaam vervolgens op een natuurlijke manier verlaten, via de lymfekanalen, de bloedbaan en de lever. Voorbeelden van te behandelen zones zijn lovehandles, buik, rug, bovenbenen, achter- of bovenkant armen.

Deal-Voorwaarden

Je eerste behandeling moet binnen 6 maanden na aankoop plaatsvinden. De overige behandelingen moeten wekelijks achter elkaar worden opgevolgd. Geldig op maandag t/m donderdag en zaterdag. Niet geldig op feestdagen. Verplicht reserveren via WhatApp of telefonisch via 0644 223 052 of via e-mail op info@esteembodyclinic.nl, o.v.v. Groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De originele waarde is gecheckt op 4 november 2021. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Esteem Body & Face Clinic

Net buiten de gezellige drukte van de binnenstad van Utrecht zit schoonheidssalon Esteem Body & Face Clinic. Hier kunnen de specialisten je helpen om cellulitis te verminderen en overtollig vet kwijt te raken. En dat zónder chirurgische ingreep. Voor Esteem Body & Face Clinic is het belangrijk dat jij je zelfverzekerd kan voelen in je eigen lichaam. En omdat gezondheid daarin een belangrijke rol speelt, biedt de salon verschillende behandelingen voor een gezond lichaamsgewicht en gezonde huid.