Geen nieuwe meldingen

Apeldoornselaan 67, Den Haag

Ga haaruitval te lijf met XL-Hair mesotherapie bij Esthetic Travel Hair & Beauty in Den Haag

Resterende tijd beperkt!
Tot 39% korting.
Kies optie

In een Notendop

Je hoeft je wilde haren niet meer verliezen dankzij een behandeling die er is om de haarstamcel te herstellen en weer in actie te krijgen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Je hoeft je wilde haren niet meer verliezen dankzij een behandeling die er is om de haarstamcel te herstellen en weer in actie te krijgen.

Kies uit 3 opties

  • € 99,99 voor 1x XL-Hair mesotherapie tegen haaruitval - voor vrouwen én mannen (waarde € 165)
  • € 199,99 voor 2x XL-Hair mesotherapie tegen haaruitval - voor vrouwen én mannen (waarde € 330)
  • € 299,99 voor 3x XL-Hair mesotherapie tegen haaruitval - voor vrouwen én mannen (waarde € 495)

De XL-Hair behandeling is ontwikkeld om ‘slechte’ stoffen die de haarstamcel blokkeren te neutraliseren, ‘goede’ stoffen te stimuleren de haarstamcel aan te zetten tot herstel en regeneratie. Herhaaldelijke minuscule prikjes worden gegeven om een sterke groei-impuls aan de haarstamcellen te geven. Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. In het geval van meerdere behandelingen is je groupon nog 12 maanden geldig op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren telefonisch op 070 200 2570, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Esthetic Travel Hair & Beauty

Een haartransplantatie of een beautybehandeling, je boekt ze bij Esthetic Travel aan de Apeldoornselaan in Den Haag. De haartransplantatie-behandelingen vinden overigens niet daar plaats maar in Istanbul - vandaar de naam Esthetic Travel. Zaken zoals overnachtingen en transfers worden in dat geval voor je geregeld. Het enige wat je dan zelf boekt zijn vliegtickets. Geen extra zorgen aan je hoofd dus, wel extra haar. Behalve voor een haartransplantatie kan je ook bij ze kiezen voor een XL-Hair behandeling. Deze behandeling is ontwikkeld om haarverlies te remmen en nieuwe haargroei te stimuleren en wordt wél uitgevoerd in het Haagse filiaal. Daar staat een specialist op afspraak voor je klaar om vast te stellen of jouw haar in aanmerking komt voor de XL-Hair-kuur. Ter info, Esthetic Travel is er niet alleen voor haar, want ook mannen kunnen hier terecht.

Deze Haagse salon heeft meer te bieden dan alleen haarbehandelingen, anders hadden ze wel Turkish Hairlines geheten. Ze bieden er ook een viertal behandelingen op beautygebied aan: fillers en wimper-extensions, de afslankmethode Cryo21 (vet verliezen door vet bevriezen) en skinbooster-injecties. Net als bij de XL-Hair behandeling hoef je voor deze ingrepen niet eerst op het vliegtuig te stappen.

Esthetic Travel Hair & Beauty

Cosmetische behandelingen, Haarherstel, Medisch