Eten & Drinken in Mokum

Hoogstraat 38, Purmerend

Onbeperkt spareribs met friet en salade bij Eten & Drinken in Mokum in Purmerend

Kies optie

In een Notendop

Smul 2,5 uur lang onbeperkt van spareribs met een zoete of pittige marinade, gereserveerd met knapperige frietjes en een frisse salade.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 18,99 voor onbeperkt spareribs incl. friet en salade voor 2 pers. (waarde € 39)
  • € 26,99 voor onbeperkt spareribs incl. friet en salade voor 3 pers. (waarde € 58,50)
  • € 34,99 voor onbeperkt spareribs incl. friet en salade voor 4 pers. (waarde € 78)

Alleen zin in een tweegangenlunch? Kijk dan naar deze deal Liever alleen een hoofdgerecht? Kijk dan naar deze deal Zin in een high wine? Kijk dan naar deze deal Een volledig 3-gangendiner? Kijk dan naar deze deal

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch minimaal 24 uur vooraf op 0299 633 230 of via whatsapp op 0643 017 603, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Maximaal 2,5 uur onbeperkt spareribs eten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Eten & Drinken in Mokum

Eten & Drinken Mokum bevindt zich aan de Hoogstraat in de gezellige winkelstraat in hartje Purmerend en is ideaal om een dagje winkelen te onderbreken of af te sluiten met een hapje en een drankje. Je schuift er in de middag aan voor een high tea of high wine bijgestaan door bijpassende versnaperingen, zoals "Old Amsterdam" en Amsterdamse worst. Met vijftien verschillende bieren en tal van rode, rosé en witte wijnen is er voor iedereen wel wat lekkers om weg te slurpen. Tijdens het diner doen ze alles wat in hun vermogen ligt om met hun fijne kokshanden een goed stukje vlees, een smakelijk visgerecht of een vegetarisch hoogstandje te bereiden met verse ingrediënten en producten.