High Tea inclusief entree voor 2 of 4 personen bij de Euromast

Kies optie

In een Notendop


Hoog in de Euromast geniet je al zittend met thee en een etagère vol zoete en hartige hapjes van het prachtige uitzicht over Rotterdam.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Over wat een high tea nou precies high maakt lopen de meningen uiteen. Bij deze high tea hoef je daar in ieder geval niet aan te twijfelen, hij wordt namelijk letterlijk high geserveerd op zo’n 100 meter hoogte in de Euromast.

Kies uit twee opties

  • € 49,99 voor een luxe high tea incl. entree op 100 meter hoogte voor 2 personen
  • € 98,99 voor een luxe high tea incl. entree op 100 meter hoogte voor 4 personen

Theeleuten op hoog niveau in de Euromast. Geniet tijdens deze high tea van onbeperkt thee, een kopje soep en een etagère met zoete en hartige versnaperingen als sandwiches, bonbons, scones, friandises en taart.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week in de middag tot 16.00 uur (m.u.v. schoolvakanties, erkende feestdagen, Valentijnsdag en Moederdag).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0104 364 811, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De high tea is inclusief entree tot de Euromast. Toegang tot de Euroscoop is afhankelijk van weersomstandigheden, bij geen toegang is er geen recht op terugbetaling. Check voor de actuele situatie de website van de Euromast. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Euromast


Euromast werd destijds gebouwd als een Rotterdams landmark naar aanleiding van de Floriade en is momenteel een van de hoogste gebouwen van Nederland. Je kan in het kraaiennest terecht voor een luxueuze lunch of diner, een overnachting in de toren of abseilen. Het is ook een uitgelezen plaats voor evenementen.

Rotterdam

Een van de grootste pluspunten is misschien wel dat je een fenomenaal uitzicht hebt op de imposante skyline en haven van Rotterdam. En met de tram om de hoek ben je in een oogwenk in het bruisende centrum van de Maasstad. Rotterdam heeft veel te bieden op het gebied van kunst, cultuur en amusement. Bezoek Diergaarde Blijdorp, bezichtig de Erasmusbrug en de Kubuswoningen of ga uitgebreid shoppen in het centrum.

Euromast

Tickets & Evenementen, Gezin, Musea, Kinderactiviteiten, Museum en attractie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.